Aktuálně fotbalisté Všechovic hrají ve výborné formě, na hřišti Kralic na Hané si připsali už čtvrtou výhru v řadě a v tabulce soutěže jim patří třetí místo, bod za dvojicí Lutín a Medlov, která se vyhřívá na čele.

„Chytli jsme formu, ale poslední zápas byl vydřený. Měli jsme hodně šancí, které se nám nedařilo proměnit, nakonec jsme ten zápas ubojovali. Byli jsme trpěliví, soupeře jsme přehráli asi i fyzicky,“ ohlédl se za poslední výhrou 3:2 v Kralicích všechovický trenér Zbyněk Vinklar.

Fotbalisté Hranic. Ilustrační foto
Hranice sebraly body Novému Jičínu, šlágr prvního s druhým góly nepřinesl

„Snažíme se určitě hrát pěkně do ofenzivy, ale ne vždy se to podaří. V každém zápase si vytvoříme hodně šancí, je to o tom, jestli je proměníme,“ vysvětluje Vinklar.

Jeho tým v dalším kole hostí Velké Losiny a může zaútočit na první místo krajského přeboru. Kouč Tatranu však krotí nadšení a neusíná na vavřínech.

„Ta soutěž je strašně zrádná. Můžete s kýmkoliv vyhrát i prohrát. Jdeme zápas od zápasu, neberu to tak, že máme teď nějaký lauf, na tohle strašný pozor, protože se nám to už několikrát vymstilo,“ upozorňuje závěrem Zbyněk Vinklar.

Vyberte gól kola
Vyberte GÓL 10. kola! Tady jsou nejhezčí trefy Krajského přeboru

FC Kralice na Hané – Tatran Všechovice 2:3 (2:1)

Branky: 21. Petržela, 34. z pen. Cibulka – 23. Blahoušek, 76. Orava, 86. Hulman. Rozhodčí: Machala – Habermann, Foral. ŽK: Krobot, Přikryl, Němčík – Sehnálek, Pavela, Kelnar, Orava. Diváci: 80.
Všechovice: Konečný – Dluhoš, Pavela (36. Geryk), P. Plešek, Hrdlička – Sehnálek (75. Páleník), Kelnar (62. J. Plešek), Hulman, Rolinc – Orava, Hrabovský. Trenér: Zbyněk Vinklar.