Tým opět patřil mezi kvalitní celky, které se po celý ročník držely na špici tabulky, po základní části byl nejproduktivnějším týmem celé ligy a ve svém středu měl i nejproduktiv­nějšího hráče Martina Palackého. I letos hráči znovu nakoukli do vyřazovacích bojů play off a nakonec skončili bronzoví.

Ve vyřazovací části Střítež narazila na hokejky velmi dobře připraveného a kompaktně hrajícího protivníka – družstvo HC Černotín. Dokázala sice vyhrát první souboj série, ale pak se protivník dostal do výborné formy a v dalších dvou kláních si zaslouženě vybojoval účast v semifinále.

Ukázalo se, že rozdíly mezi týmy jsou malé a soutěž je vyrovnaná. Ve většině mužstev se navíc objevují bývalí aktivní hokejisté a pro nás ryzí amatéry není vůbec jednoduché držet s nimi krok. Střítežští hokejisté se ale nevzdávají a těší se na novou sezonu, která začne v srpnu. (jj)

Hokej HC Střítež - SESTAVA. Stojící Martin Palacký, Libor Veselka, Jaroslav Fleischmann, Adam Vinklárek, Michal Třetina, Filip Bartoník, Karel Šváček, Imrich Nagy, Libor Koňařík, David Kováč. Klečící: Radim Plešek, Marcel Palacký, Jiří Jordán.

SESTAVA. Stojící Martin Palacký, Libor Veselka, Jaroslav Fleischmann, Adam Vinklárek, Michal Třetina, Filip Bartoník, Karel Šváček, Imrich Nagy, Libor Koňařík, David Kováč. Klečící: Radim Plešek, Marcel Palacký, Jiří Jordán. Foto: HC TJ Střítež nad Ludinou