Lanterna láká návštěvníky nejen na luxusní relaxaci, ale i nabídku zážitkových degustačních menu a vskutku originálních gastronomických akcí. Pravidelně také hostí šéfkuchaře oceněné michelinskou hvězdou. Ještě stále máte čas objednat a nechat si poslat dárkový poukaz na některou z chystaných akcí, na které se nezapomíná. Už samotný voucher v luxusním provedení naladí obdarovaného na nevšední zážitek. Nechejte se inspirovat:

Oscarový večer s Jiřím Menzelem

Speciální degustační večer s menu inspirovaným slavnými filmy oscarového režiséra Jiřího Menzela. Nebude chybět ani věhlasná pochoutka ze Slavností sněženek: kančí kýta. Se zelím nebo šípkovou omáčkou? Nechejte se překvapit. Večer za osobní účasti Jiřího Menzela se koná 28. 1. a 1. 6. 2017.

Jiří Menzel.Zdroj: Archiv Resortu Valachy

Kurz etikety s Ladislavem Špačkem

Jedinečná příležitost osvěžit si zásady stolování a společenského chování u degustační večeře s „mistrem etikety", bývalým mluvčím prezidenta Václava Havla. V ceně je i ubytování na 1 noc ve Spa hotelu Lanterna. Volné termíny: 1. 5. 2017, 1. 12. 2017 + kurz etikety pro děti 2. 12. 2017.

Zážitkové menu s víny v restauraci Vyhlídka

Potěšte náročného gurmána poukazem na zážitkové menu v restauraci Vyhlídka, který je možné využít kdykoli během roku. Každé dva měsíce je v nabídce jiné šestichodové menu snoubené s víny. Při ubytování v hotelu Lanterna je menu za zvýhodněnou cenu, pro hosty nejluxusnějších apartmá Suite Spa již v ceně.

Kurz pečení valašských frgálů

Naučte se péct tradiční valašské koláče pod vedením pekařky Resortu Valachy Velké Karlovice. Kurzy se budou konat p,ravidelně v letních měsících.

Degustační večer s Pavlem Sapíkem

Šéfkuchař nejlepší luxusní restaurace 2015 dle TripAdvisoru – Terasy U Zlaté studně Pavel Sapík opět hostem Spa hotelu Lanterna, tentokrát s výjimečným hostem: otcem Jaroslavem. Užijte si kuchařský koncert dvou osobností české gastronomie!

Více o dárkových poukazech

Víte, že: Spa hotel Lanterna je vyhledávaný nejen milovníky špičkové gastronomie, ale i relaxace a romantických pobytů. Ubytovaní hosté mají v ceně neomezený vstup do hotelového L-Spa i do blízkého Wellness Horal s termálními bazény a v rámci zvýhodněných balíčků pak i další atraktivní bonusy, například snídani do postele, relaxační masáž, obličejové ošetření v Beauty salonu či zážitkové menu v restauraci Vyhlídka. Okolí skýtá spoustu příležitostí pro milovníky cyklistiky, turistiky a lyžování, ale například i golfisty. To vše korunuje přívětivý personál a komorní atmosféra hotelu. Ne náhodou je Lanterna častým cílem svatebních cest.

Více na www.lanterna.cz