Hledat vhodný termín během léta by nebylo snadné, a proto jsme se rozhodli turnaj uspořádat v nejbližším možném termínu a to již v sobotu 4. července a povedlo se.

Počasí nás tentokrát nenechalo na holičkách a místo proudů vody nás do zad a tváří hřály docela horké sluneční paprsky. V náhradním termínu se tentokrát sešly jen tři družstva, což atmosféru turnaje nijak nenarušilo, ba naopak.

Pro vyrovnanost soubojů byli letos opět nasazeni kapitáni jednotlivých týmu, ke kterým se nalosovali ostatní spoluhráči. Boj pod vysokou sítí v tomto ročníku svedly týmy Pinďovci, Ohniváčci a Vlčáci.

Jak již názvy samotných týmů napovídají, byl to opravdu žhavý, drsný a nelítostný souboj. Všichni členové jednotlivých týmů se vybičovali k nadstandardním výkonům, a proto několik setů skončilo až za bodového stavu 27 : 25.

Nicméně vyhrát může jen jeden a letos slavili úspěch draví Vlčáci, kterým šlapali na krk Pinďovci a třetí v pořadí skončili Ohniváčci.

A protože volejbalu není nikdy dost, pokračovali jsme ve hře, i po vyhlášení výsledků, přátelskými zápasy do pozdních večerních hodin. Užili jsme si krásné volejbalové odpoledne a vyhrál každý, kdo se zúčastnil.

Jestli jste milovníky volejbalu i vy, určitě si náš turnaj nenechte příští rok ujít.

Za organizační tým

Marcela Pončíková