Děkujeme našim deseti skvělým dobrovolníkům za aktivní účast v Potravinové sbírce, velmi si ceníme jejich velkého nasazení, obětavosti, zodpovědnosti i pečlivosti, se kterou ke své dobrovolnické službě přistoupili.

Také děkujeme všem, kteří ke svému sobotnímu nákupu v hypermarketu Albert, přidali některou z trvanlivých potravin a věnovali ji našim prostřednictvím potřebným. Velký dík patří také těm, kteří činnost Charity Hranice podpořili větším nákupem, nebo do nákupního košíku přidali také něco sladkého pro naše dobrovolníky.

Velmi jste nás tím překvapili a mile povzbudili. Produkty, které jsme díky Potravinové sbírce získali, budou použity ve prospěch rodin s dětmi v tíživé životní situaci, seniorů a osob, které se ocitly v nenadále krizové životní situaci v Hranicích a v Lipníku nad Bečvou.

Děti z Mysliveckého kroužku Hranice na honu.
Děti z Mysliveckého kroužku Hranice vyrazily s drahotušskými myslivci na hon

Děkujeme všem štědrým dárcům zapojeným do akce Vánoční balíček, kteří připravili pro konkrétní dítě z Ukrajiny plnou krabici vánočních překvapení v hodnotě kolem dvou tisíc korun.

Letos se nám na Charitě Hranice sešlo 40 pestrobarevných vánočních balíčků, které povezeme do Olomouce, odtud se vydají na dlouhou cestu za obdarovanými dětmi. Každoročně se této akce zapojuje Farní středisko Všechovice, které letos organizuje dárce pro obdarování 23 dětí.

Děkujeme všem jednotlivcům, rodinám, farním společenstvím i pracovním kolektivům, kteří se dokázali o vánoční radost podělit s ukrajinskými dětmi. Věříme, že vaše dárky vykouzlí na tvářích ukrajinských dětí úsměv.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat těm, kteří naši pomoc potřebují!

Radka Andrýsková,
Charita Hranice

Vernisáž Tradiční výstavy betlémů v hranické Galerii M+M, 18. listopadu 2022.
VIDEO: Vánočně laděnou hranickou Galerii M+M zdobí stovka betlémů. Podívejte se
Fotbal ve Skaličce.
Fotbal ve Skaličce jede. Trojice Veselka, Škuta a Vozák měla výbornou formu