Není hamburger jako hamburger aneb Když se jídlo stane také pastvou pro oči
20.5.2021
autor
externí
Jídlo už dávno není jen o jeho chuti nebo vůni, ale především musí lahodit i našemu oku. Snímky skvostů mistra šéfkuchaře Tomáše Petra z Frenštátu pod Radhoštěm nám poslal Jiří Baran. Děkujeme.
Food art v podání mistra šéfkuchaře Tomáše Petra z Frenštátu pod Radhoštěm.
|
Foto: Jiří Baran
Focení pokrmů, se stalo trendem i u nás. Jde ruku v ruce s takzvaným Food artem, kdy se jídlo stává skutečným uměním a tvůrce jeho podobu promýšlí do sebemenšího detailu.
Food art v podání mistra šéfkuchaře Tomáše Petra z Frenštátu pod Radhoštěm.Zdroj: Jiří Baran
Tak vypadá Food art v podání Zebra Bar & Restaurant Frenštát pod Radhoštěm a mistra šéfkuchaře Tomáše Petra.