Dopoledne proběhlo zapálení ohňů pod kotlíky a všech 9 týmů se dalo do práce aby připravilo pro odpolední návštěvníky guláše rozmanitých chutí.

Převažovaly hovězí guláše, nechyběl však ani srnčí, vepřový či z divočáka, premiéru měl pak i rybí guláš, na jehož přípravě se podílel i kuchař z Austrálie. Krásné slunečné počasí přilákalo asi 300 návštěvníků a po guláších se doslova zaprášilo.

Tak tak, že zůstalo na ochutnání pro odbornou porotu.

U poroty nakonec zvítězil srnčí guláš týmu ze Skaličky, stříbrnou příčku obsadil hovězí guláš týmu z penzionu Tereza, který získal i bronzovou příčku s rybím gulášem.

Nejchutnějším gulášem dle široké veřejnosti byl vyhodnocen guláš z divočáka od místních občanů, stříbrnou příčku získal tým ze Skaličky a bronzovou tým z penzionu Tereza.

O hudební doprovod se v průběhu dne postaral DJ BASSCUP, kterého v podvečerních hodinách vystřídala skupina Vocode.

Poděkování patří všem týmům, které se do soutěže zapojily, návštěvníkům za hojnou účast a těšíme se na další ročník.

Za obec Teplice nad Bečvou Lucie Přibylová