„Taky by mě zajímalo, co se stalo. Byl to zkrátka totální výplach, ani jsme si nečuchli. Snažili jsme se hrát naši hru, ale celé mužstvo naivně bránilo, na góly se Skaštice ani nenadřely,“ kroutil hlavou trenér Hranic Radek Fojtů.

Jízda Skaštic odstartovala už v prvním poločase, nastartoval ji čistým hattrickem Zdeněk Konečník. Jeho představení jej katapultovalo do pozice nejlepšího střelce soutěže a tým do pohodlného vedení, na 4:0 ještě do poločasu zvyšoval Sova.

„Soupeř hrál dobře, uměl v koncovce zachovat obrovský klid, tam měl absolutní kvalitu. Úplně nás zesměšnil. Dá se říct, že jakmile rychle přešel přes půlku, skončilo to gólem,“ těžko hledal hranický kouč slova. „Styděl jsem se, co vám budu vykládat,“ dodal Fojtů.

ZPÁTKY NA ZADEK

Místo zmírnění debaklu ve druhé půli Skaštice nasázely zdecimovanému soupeři ještě další tři branky. Že by Hranice po pěti výhrách v řadě usnuly na vavřínech?

„Nemyslím si, že by šlo o nějakou bohorovnost, na to jsme hráče upozorňovali. Nevím, co se stalo. Ani jsem nespal,“ přiznal den po utkání Radek Fojtů.

Hranice každopádně zůstávají na prvním místě divize E, velký propadák by ale měl být vztyčeným ukazováčkem. „Musíme se z toho ponaučit. Po euforii před týdnem zase sedíme na zadku,“ uzavřel Radek Fojtů.

Další duel sehrají jeho svěřenci na domácím hřišti. V sobotu od 15. 30 hostí jedenáctý Brumov.

TJ Skaštice – SK Hranice 7:0 (4:0)

Branky: 11., 32. a 36. Konečník, 39. Sova, 54. Frýdl, 77. L. Motal, 88. Beneš. Rozhodčí: Galář – Liška, Šimoník. ŽK: Frýdl – Tomečka. Diváci: 230.

Hranice: Tomečka – M. Lasovský, Kundrát, Čáp (46. Šustal), Vyka (60. Veselka) – M. Kuchař, Heřmánek (46. Bezděk) – D. Kuchař, Šišlák, Furmánek – Ligač (51. Rak). Trenér: Radek Fojtů.