Slavičín Všechovice zlomil až v 69. minutě brankou Školníka z penalty na 3:1, v závěru ještě upravil na konečných 4:1 Jakub Žůrek. Poslední Tatran tak nadále čeká na první divizní výhru.

„Do druhého inkasovaného gólu nebyl viditelný rozdíl, co se týče postavení v tabulce. Soupeři jsme se vyrovnali a bojovali jsme. Kdybychom se takto rvali po celý podzim, tak máme určitě více bodů. Na tom to musíme založit,“ hodnotil mač trenér Všechovic Zbyněk Vinklar.

Za stavu 0:2 ještě vykřesal domácím naději střídající Tomáš Orava, hosté pak ale potvrdili roli velkého favorita. „Soupeř měl větší kvalitu a klid v přechodové fázi a v šestnáctce. Tam se fotbal rozhoduje. Z naší strany už to pak bylo vabank,“ popisoval Zbyněk Vinklar.

V dalším kole jeho tým zajíždí do Brumova, který je předposlední, na Tatran má ale náskok šesti bodů.

Fotbalisté SK Hranice. Ilustrační foto
Hranice jsou v křeči. Šumperk od Bečvy odjel poprvé s výhrou

Tatran Všechovice – FC TVD Slavičín 1:4 (0:1)

Branky: 65. Orava – 31. Salajka, 58. Juřica, 69. Školník z pen., 84. Žůrek. Rozhodčí: Švehla – Fabeš, Křepský. ŽK: J. Plešek, Konečný – Kalus, P. Švach, Juřica. Diváci: 160.

Všechovice: Konečný – Šindelek, Gery, Dluhoš, Hrdlička – Hulman (80. Hrabovský), J. Plešek (62. Orava), Kelnar (72. Kuběna), Kapusta (63. Walach) – Rolinc (85. Dobeš), Staněk. Trenér: Zbyněk Vinklar.