Anketa Gól kola probíhá na Facebookové stránce Olomouckého krajského fotbalového svazu

Zábřeh - Konice 2:0 (1:0) 

Zdroj: Youtube

Na hřiště v Zábřehu zamířil v 11. kole mančaft z Konice. Hosté se snažili zaskočit obranu Sulka, ale gólový úspěch se nedostavil. Naopak před pauzou slavili domácí a po pauze se hnali za vylepšením skóre. Několik momentů volalo po gólové oslavě, nakonec přidal vítěznou pojistku Karel Lukas v 67. minutě.

Brodek u Přerova - Bohuňovice 4:2 (1:1) 

Zdroj: Youtube

Dramatický duel viděli příznivci fotbalu v Brodku u Přerova, kam přicestoval tým Bohuňovic. Domácí vedli od 14. minuty, o čtvrt hodiny později za hosty srovnal Lukáš Nesvadba. Brodek znovu odskočil soupeři v 64. minutě po trefě Lukáše Bundila, do střelecké listiny se navíc o chvíli později zapsal gólem z penalty i Jan Omelka. Hosté se dokázali znovu dostat na dostřel, když záhy snížil Martin Fryčák. To už ale bylo ze strany Bohuňovic vše, konečnou podobu výsledku 4:2 stanovil v závěrečné desetiminutovce Petr Bundil.

Velké Losiny - Želatovice 4:0 (2:0) 

Zdroj: Youtube

Už ve 4. minutě zápasu se Želatovicemi otevřel skóre ve prospěch Velkých Losin Ondřej Žák. Na něj navázal krátce před poločasovou pauzou gólem z penalty Ivo Lazarov. Hosté z Přerovska recept na defenzivu Losin nenašli, naopak Tomáš Indra navyšoval čtvrt hodiny před koncem už na 3:0. Gólový výčet pak uzavřel další trefou ze značky pokutového kopu Ivo Lazarov.

Medlov - Čechovice 1:0 (0:0) 

Zdroj: Youtube

Šlágr 11. kola PB SCOM krajského přeboru se hrál v Medlově, kam zavítal lídr soutěže z Čechovic. Ve vyrovnaném duelu se rozhodlo v 65. minutě, kdy zamířil předčasně do šaten po červené kartě hráč Čechovic a Medlov měl navíc výhodu pokutového kopu. Patrik Kasal šanci využil, což přineslo domácím velmi cenné tři body a posun na druhou příčku v tabulce.

Dolany - Mohelnice 2:0 (1:0) 

Zdroj: Youtube

Dolanům se na domácí půdě podařilo minimalizovat útočné choutky hostů z Mohelnice, tým z Olomoucka pak poprvé udeřil ve 36. minutě. Gól Martina Doubravy ale bohužel na klubovém záznamu chybí. Po pauze měli domácí výhodu pokutového kopu, navýšení vedení se ale při této příležitosti nekonalo. To Dolany nemuselo nakonec mrzet, v 67. minutě se prosadil po standardce Aleš Foukal a hosté odjížděli od Svatého Kopečku bez bodu.

Rapotín - Kostelec na Hané 1:3 (0:1) 

Zdroj: Youtube

Kostelec na Hané potvrdil na hřišti Rapotína svou roli favorita. Hosté vedli od 14. minuty, kdy se prosadil Jan Skalník. Pět minut po přestávce Kostelec svůj hubený náskok ještě vylepšil, na konci gólové akce stál David Preisler. Druhým zásahem v zápase se dvacet minut před koncem zapsal do statistik Jan Skalník a hosté měli výhru na dosah. Rapotín si připsal pouze čestnou branku, když v 75. minutě skóroval Miroslav Rýznar.

Litovel - Lipová 1:1 (1:1) 

Zdroj: Youtube

Lipová vstřelila v Litovli dva góly, v prvním případě však smolně nasměrovali míč do vlastní sítě. Těsně před přestávkou ale Adam Klimeš srovnal na 1:1. Ve druhém dějství měli hosté několik nadějných příležitostí, výsledek už se ale neměnil a body si tak oba týmy rozdělily.

Lutín - Jeseník 0:5 (0:2) 

Zdroj: Youtube

Fotbalisté Lutína v sobotu utrpěli nepříjemnou porážku proti Jeseníku. Hosté vedli na hřišti Sigmy už v 5. minutě po trefě Tomáše Cundrly, o čtvrthodiny později pak navýšil Pavel Kysela. Naděje Lutínských na zdramatizování zápasu pohasly v závěrečných dvaceti minutách, kdy hosté přidali další tři zásahy.


Načítám výsledky ...


Načítám tabulku ...