Medlov - Opatovice 3:1 (1:1)

Obrat proti nováčkovi zvládli fotbalisté z Medlova. Hosté z Opatovic slavili první letošní branku v krajském přeboru ve 23. minutě, brzy ale Medlovští zareagovali a vyrovnali. Navíc mohli do přestávky ještě strhnout vedení na svou stranu, ale po standardce hned dvakrát mířili do břevna. A tak se rozhodlo až ve druhé půli, kdy se podruhé trefil Filip Novák a deset minut před koncem přidal pojistku Okrouhlý.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Želatovice 3:2 (0:0) Pen: 4:3

V duelu Všechovic a Želatovic si hráči schovali góly až do druhého poločasu, kdy se rozjela čtyřgólová přestřelka. Ani jeden z týmů neměl po devadesáti minutách ve skóre navrch a tak došlo na pokutové kopy. V dlouhém rozstřelu byli nakonec úspěšnější domácí hráči z Všechovic a získali bod navíc.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - 1. HFK Olomouc B 1:0 (1:0)

První domácí bodový zisk si připsali v nové sezoně fotbalisté Zábřehu. Holické béčko inkasovalo po standardce už ve 3. minutě a tahle trefa byla nakonec rozhodující. Hosté se snažili korigovat stav zápasu, ale v největších šancích byl na svém místě domácí gólman a  tři body zůstaly v Zábřehu.

Zdroj: Youtube

Dolany - Jeseník 2:3 (0:0)

Na góly si příznivci fotbalu v Dolanech museli počkat až do druhého dějství, pak se ale domácí hráči společně s hosty z Jeseníku postarali o nadílku pěti branek. Dolany šly do vedení hned po pauze, jenže týmu ze severu Moravy se podařilo duel otočit. Domácí ještě vyrovnali a deset minut před koncem mohli výrazně nakročit za výhrou. Nařízený pokutový kop ale vychytal brankář Jeseníku a nováček krajského přeboru nakonec u Olomouce získal všechny body, když se zdálky prosadil v 90. minutě Vavrač.

Zdroj: Youtube

Černovír - Velké Losiny 0:3 (0:2)

Velkou šanci v podobě pokutového kopu dokázal zlikvidovat soupeřům z Velkých Losin domácí brankář z Černovíra, ale útok hostů olomoucký celek nakonec zastavil nedokázal. Soupeř ze Šumperska dvakrát udeřil těsně před přestávkou. Domácí Slovan se snažil o kontaktní branku, avšak Losiny navýšily čtvrthodiny před koncem na 0:3 a pohlídaly si první tři body do tabulky.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Kralice na Hané 2:3 (1:0) Pen: 3:4

Z MSFL do krajského přeboru zamířil A-tým Mohelnice a první zápas se výsledkově nevydařil ideálně.  Proti Kralicím na Hané začali Mohelničtí slibně a krátce po přestávce vedli 2:0 a měli také další šance. Hostům se ale podařilo skóre srovnat a utkání rozhodovaly pokutové kopy. V nich se vedlo lépe celku z Prostějovska a Mohelnici tak zůstal na domácím hřišti pouze jeden bod.

Zdroj: Youtube

Hněvotín - Lutín 1:4 (0:3)

Lutín nakonec nezamířil po vítězství v loňském ročníku krajského přeboru do divize a v derby s Hněvotínem naznačil, že s ním opět budou mít defenzivy soupeřů plné ruce práce. Sigma se na půdě protivníka prosadila třikrát během prvního poločasu a čtvrthodiny před koncem už vedla o čtyři góly. Domácí Hněvotín skóre jen kosmeticky upravil na konečných 1:4.

Zdroj: Youtube

Litovel - Šternberk 0:4 (0:2)

Souboj dvou nováčků v krajském přeboru dopadl lépe pro tým ze Šternberku. Hosté se v Litovli trefili už ve 13. minutě, domácí celek mohl srovnat po standardní situaci, ale míč zastavila branková konstrukce. Těsně před přestávkou naopak přišlo navýšení náskoku a ve druhém poločase si dalšími dvěma góly zajistili Šternberští klidnou cestu za tříbodovým ziskem.

Zdroj: Youtube