Medlov - Hněvotín 3:0 (2:0)

Medlov nezaváhal v boji o špici tabulky, soupeři ze spodních pater nadělil tři branky. Proti Hněvotínu se o všechny trefy postaral Daniel Ryba, kterému se hattrick podařilo zkompletovat během hodiny hry. Rozdíl ve skóre mohl být i výraznější, v závěrečné půlhodině ještě Hněvotínské třikrát zachránila branková konstrukce.

Zdroj: Youtube

Černovír - Lutín 3:5 (2:3)

Ofenzivní hody si mohli užít fotbaloví fanoušci v Černovíře. Z výsledkového pohledu ale příznivci domácího týmu nemohli být spokojeni, body si odvezl Lutín. Hostům se vydařil úvod zápasu a po 35. minutách vedli už 3:0.

Olomoučané sice neproměnili penaltu, přesto s poločasovým hvizdem sudího zaostávali za Sigmou jen o jednu branku. Po 12 minutách druhé půle se jim dokonce podařilo vyrovnat, ale pak se znovu dostal ke slovu lídr tabulky a dvěma góly rozhodl o výhře 5:3.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Opatovice 1:3 (0:3)

Béčko 1. HFK Olomouc ztrácí po třináctém odehraném zápase sezony z posledního místa na nejbližšího konkurenta čtyři body. V domácím utkání s Opatovicemi se vedlo lépe hostům, kteří po půlhodině hry vedli 3:0 a ve druhém poločase umožnili Holickým jen drobnou korekci výsledku.  Plný bodový zisk tak směřoval na Hranicko.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Velké Losiny 1:0 (0:0)

Desátou výhru v sezoně si na domácí půdě připsali fotbalisté Všechovic. V duelu s Velkými Losinami si šance vytvořily oba celky, ale gól stále nepřicházel. Když už to v nastaveném čase vypadalo na penaltový rozstřel, rozhodli domácí po standardní situaci a mohli si užít vítěznou euforii.

https://youtu.be/XzeAA6TfCI0

Želatovice - Šternberk 1:0 (0:0)

Souboj dvou celků s jednadvaceti body na kontě dopadl lépe pro domácí Želatovice. Šance si v obci u Přerova vytvořili i hosté ze Šternberku, jenže z jediného gólu zápasu se radovali Želatovičtí. Ze standardky se trefil Čtvrtníček, domácí těsný náskok udrželi a posunuli se na páté místo v tabulce.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Zábřeh 4:1 (1:0)

V závěru výsledkově vyrovnaného prvního poločasu se podařilo Kralicím na Hané prosadit proti Zábřehu a gólově navázali domácí hráči hned po přestávce. Ve 49. minutě tak mužstvo z Prostějovska vedlo 3:0 a s pohodlným náskokem Kraličtí dokráčeli k cennému vítězství.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Dolany 4:3 (3:3)

Pořádnou přestřelku přinesl také zápas Mohelnice proti Dolanům. Hosté z Olomoucka prohrávali na hřišti soupeře po pětadvaceti minutách 1:3, ale v závěru první půle Dolanští ještě dvakrát skórovali a bylo vyrovnáno. Mohelnice využila čtvrthodiny před koncem možnost rozhodnout z pokutového kopu a Dolany už se do většího náporu nedostali, po vyloučení Korce totiž dohrávali hosté jen v deseti.

Zdroj: Youtube

Litovel - Jeseník 0:3 (0:0)

Roli papírového favorita dokázali splnit na hřišti Litovle fotbalisté Jeseníku. Po bezbrankovém prvním poločase šli hosté ze severu kraje do vedení hned ve 48. minutě a za dalších dvacet minut se jim podařilo náskok ještě vylepšit. Litovel nedokázala své šance zužitkovat a v barvách čtvrtého celku tabulky pečetil na 0:3 aktuálně nejlepší střelec soutěže Lukáš Woitek.

Zdroj: Youtube