Všechovice - Zábřeh 1:2 (1:1)

I podruhé se podařilo v nové sezoně zvítězit fotbalistům Zábřehu. Tentokrát zavítali na Hranicko, kde začátek zápasu lépe vyšel domácím Všechovicím. Sulko inkasovalo po čtvrthodině hry, ale brzy zvládlo opět srovnat skóre. Na další trefu se čekalo až do 70. minuty, kdy se hosté prosadili po standardní situaci a tři body putovali na sever kraje.

Zdroj: Youtube

Velké Losiny - Mohelnice 4:0 (3:0)

Značného zaváhání v mohelnické rozehrávce využily Velké Losiny v úvodu druhého kola krajského přeboru a mohly se radovat z první branky. Domácí celek překonal obranu hostů z Mohelnice ještě dvakrát v prvním poločase a výrazně nakročil za tříbodovým ziskem. Mohelnice se kontaktní branky nedočkala, naopak po pauze potvrdili Losinští jasné vítězství.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Litovel 1:3 (1:0)

Fotbalisté rezervního týmu Holice udeřili proti Litovli těsně před poločasovou přestávkou, gól do šatny ale hosty nepoložil. Tatran rychle srovnal po pokutovém kopu a obrat dokonal dvěma trefami hlavou z bezprostřední blízkosti.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Lutín 0:4 (0:3)

Souboj s nováčkem z divize zvládl loňský vítěz krajského přeboru s velkým přehledem. Lutín se v Jeseníku prosadil třikrát už v prvním poločase a pět minut po přestávce navýšil už na 0:4. Domácí se snažili alespoň o čestný zásah, proti byl ale výborně chytající brankář hostů, který si poradil s penaltou i s největšími šancemi soupeře.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Dolany 2:3 (0:2)

Výhru si z fotbalového areálu v Kralicích na Hané odvezli hráči z Dolan u Olomouce. Domácí celek mohl odstartovat duel pohlednou trefou, prudkou ránu ze 3. minuty ale zastavilo břevno. Byli to pak paradoxně hosté, kdo vedl po první půli o dvě branky, Kralice ale zvládly dvěma slepenými góly skóre srovnat. Deset minut před koncem ještě domácí dvakrát zahrozili, nakonec ale zaúřadoval hostující Kuchyňka a v samotném závěru rozhodl ve prospěch Dolan.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Medlov 1:2 (1:0)

Blízko k bodovému zisku měli na domácím hřišti fotbalisté ze Šternberku, ale nakonec mohli být maximálně spokojení hosté z Medlova. Šternberk vedl po první půli 1:0, ale Medlovu se podařilo srovnat. Domácí měli v závěrečné části zápasu dvě možnosti rozhodnout, ale nejprve nevyužili výhodu pokutového kopu a poté se zaskvěl reflexivním zákrokem hostující brankář. Z protiútoku v 87. minuty Medlov nemilosrdně udeřil a odvezl si tři body.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Hněvotín 2:1 (2:1)

Už v úvodním dějství viděli všechny tři góly zápasu druhého kola diváci v Želatovicích. Hněvotín mohla mrzet nepřesnost v důležitých momentech. Nejprve si hosté vstřelili vlastní gól a druhé trefě přes polovinu hřiště předcházel nepovedený odkop. Želatovice inkasovaly po půlhodině hry, ale na kontaktní branku už soupeř nenavázal a domácí uhlídali cenné body.

Zdroj: Youtube
 

Opatovice - Černovír 6:0 (2:0)

21. Klvaňa Tomáš, 45. Klvaňa Pavel, 62. Janásek Radim (pen.), 66. Hostaša Jan, 83. Hostaša Jan, 86. Strnadel Petr

Záznam utkání není k dispozici.