Litovel - Dolany 3:0 (3:0)

Dvanácté vítězství v sezoně si připsali fotbalisté Litovle proti Dolanům. Hosté vstupovali do zápasu z pozice posledního celku tabulky a obranu Tatranu nedokázali překonat.  Litovel vedla už v 17. minutě 2:0, další branku přidali domácí ještě před poločasovou přestávkou ze značky pokutového kopu a ve druhé půli si mohli s pohodlným náskokem pohlídat tříbodový zisk.

Zdroj: Youtube

Medlov - Mohelnice 3:0 (2:0)

Na dohled špici tabulky se drží i po 24. kole fotbalisté Medlova. Ve víkendovém duelu dokázali na domácím hřišti porazit s čistým kontem tým Mohelnice. Hosté inkasovali poprvé ve 22. minutě, těsně před odchodem do šaten pak domácí tým slavil druhou  branku. Tříbodový zisk si pojistilo mužstvo z Uničovska ještě třetím zásahem v úvodu druhého dějství, a Medlov se tak radoval z páté výhry v řadě.

Zdroj: Youtube

1. HFK Olomouc B - Jeseník 3:6 (3:3)

Utkání plné zvratů nabídl souboj béčka Holice s Jeseníkem. Hosté ze severu kraje vedli po 20 minutách 2:0, ale Olomoučané během čtvrthodiny třemi zásahy otočili. Do pauzy skóre vyrovnal jesenický Adam Bříza a ve druhé půli pokračoval v nastaveném trendu. Dvěma góly strhl vývoj zápasu opět na stranu Jeseníku a domácí 1. HFK už na další obrat neměl energii.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - Lutín 2:1 (1:1)

Vyrovnanou partii Zábřehu s Lutínem odstartovalo gólem domácí Sulko, na trefu ze 4. minuty ale zareagovali během chvíle také fotbalisté z Lutína. Dlouho nerozhodný stav nakonec rozhodla penalta deset minut před koncem, kterou ve prospěch domácích proměnil brankář Lukáš Toman a Zábřeh získal plný bodový příspěvek do tabulky.

Zdroj: Youtube

Opatovice - Velké Losiny 0:1 (0:0)

Tři body si odvezli z fotbalového areálu v Opatovicích hráči Velkých Losin. V úvodu utkání hosté neproměnili penaltu, to je ale nakonec mrzet nemuselo, protože Opatovičtí svou velkou šanci také nevyužili, když míč zastavila tyč. Ve druhé půli z dorážky rozhodl Ivo Lazarov a domácí už se při větším riziku snažili vyrovnat. Více ale hrozily Velké Losiny, avšak brejkové situace se jim k pojišťovací trefě dotáhnout nepodařilo.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Černovír 2:3 (2:2)  Pen: 2:3

Přetahovanou o vedení s Černovírem zahájil v dresu Želatovic už ve 3. minutě Čtvrtníček, hosté ale během čtvrthodiny srovnali gólový krok. První půle nabídla ještě po jedné brance na obou stranách, po pauze už ale střelci do skóre nepromluvili. Za stavu 2:2 tak následovala penaltová loterie, ve které si bod navíc vysloužili hosté z Olomouce.

Zdroj: Youtube

Šternberk - Kralice na Hané 2:0 (1:0)

Na domácím hřišti potvrdil v souboji s Kralicemi na Hané roli favorita tým Šternberku. Hostující obranu překonali Šternberští poprvé ve 25. minutě a ve druhém poločase přidali druhou branku. Hosté z Prostějovska recept na šternberskou defenzivu nenalezli, po 24. kole jsou na 12. příčce pořadí krajského přeboru.

Zdroj: Youtube