Lutín - Opatovice 0:3 (0:1)

Opatovicím se podařilo na hřišti soupeře zaskočit favorizovaný Lutín a odvézt si tři body. Domácí prohrávali po penaltě už od 10. minuty, měli však několik velkých příležitostí srovnat s Opatovicemi krok. Ofenziva Sigmy však tentokrát neuspěla, naopak hosté udeřili dvakrát v závěrečné fázi zápasu a mohli se radovat z cenné výhry.

Zdroj: Youtube

Medlov - Zábřeh 2:1 (2:1)

Souboj o špici tabulky krajského přeboru svedli fotbalisté Medlova a Zábřehu. Hostující Sulko šlo do vedení po povedené ráně z 10. minuty, během pár momentů ale domácí odpověděli podobnou mincí. Do přestávky se Medlovu podařilo dokonat obrat  a těsné vedení už neztratili. V součtu s ostatními výsledky se tak celek z Uničovska vyhoupl na první příčku soutěže.

Zdroj: Youtube

Dolany - Šternberk 0:2 (0:0)

Do nedalekých Dolan vyrazil v pátém kole Šternberk a zpět se nevracel s prázdnou. Hosté skórovali dvakrát hlavou ve druhém poločase a ustrážili čisté konto. Dolany tak ani ve třetím domácím zápase sezony nebodovaly.

Zdroj: Youtube

Černovír - Všechovice 0:5 (0:2)

Vynikající produktivitu předvedl na hřišti Černovíra celek z Všechovic. Dařilo se zejména Tomáši Oravovi, který dvěma góly nastartoval mužstvo a brzy po přestávce kompletoval hattrick. Olomoucký tým hostujícího gólmana nepřekonal, naopak střelci Všechovic přidali ještě dvě přesné trefy.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - 1. HFK Olomouc B 2:1 (2:0)

Pouze dva body měli před pátým kolem na kontě hráči rezervního týmu 1. HFK Olomouc a nic na tom nezměnil ani zápas v Mohelnici. Domácí otevřeli skóre už ve druhé minutě a měli několik dalších příležitostí. Obrovskou šanci srovnat však měli také Holičtí. Jenže naopak přišlo navýšení náskoku ze strany Mohelnice, která udržela vedení i po krásné kontaktní brance ze strany hostů až do konce.

Zdroj: Youtube

Hněvotín - Velké Losiny 3:2 (3:2)

Vynikající vstup do zápasu s Velkými Losinami měli hráči Hněvotína. Mužstvo z obce nedaleko Olomouce slavilo gól třikrát během úvodních jedenácti minut a vypadalo to, že se bude jednat o jasnou záležitost. Ještě během první půle se ale hosté dokázali dostat zpět na dostřel. V prvním poločase tak diváci viděli pět branek, po pauze ale střelecká show utichla. Oba celky si vytvořily slibné příležitosti, stav už se však nezměnil a Hněvotín získal první vítězství v sezoně.

Zdroj: Youtube

Jeseník - Kralice na Hané 5:2 (2:1)

Z úvodních šancí Jeseníku proti Kralicím na Hané se zrodily dva góly, hosté však na severu Moravy vstřelili kontaktní branku ještě před koncem prvního poločasu. Na začátku druhého dějství už bylo skóre vyrovnané, ale Jeseník se vzepřel na konci zápasu a třemi zásahy dal výsledku jasnou podobu.

Zdroj: Youtube

Litovel - Želatovice 0:1 (0:0) Pen: 3:5

Záznam utkání není k dispozici.