Lipová - Bohuňovice 0:1 (0:0) Pen: 1:4

Zřejmě nejblíže k rozhodnutí vyrovnané partie nováčků soutěže mezi domácí Lipovou a Bohuňovicemi měli hosté deset minut před koncem, míč ale mířil těsně mimo branku. Gólu se tak diváci v základní hrací době  nedočkali a na řadu přišly penalty. Bod navíc získaly Bohuňovice, které jsou tak po pěti kolech na třetí příčce krajského přeboru.

Zdroj: Youtube

Litovel - Želatovice 2:1 (0:1)

Po gólu Želatovic už v 5. minutě museli hráči Litovle dohánět manko. Utkání bylo v prvním poločase na čtvrthodiny přerušeno kvůli krupobití, po návratu na hřiště se začalo Litovelským dařit lépe. Po deseti minutách hry ve druhém poločase přišlo po rohovém kopu vyrovnání. V samotném závěru pak strhl vítězství na stranu Tatranu Přikryl a Želatovice nakonec odjížděly s prázdnou.

Zdroj: Youtube

Dolany - Kralice na Hané 1:2 (0:0) Pen: 4:5

První bodový příspěvek do tabulky získaly v pátém kole proti Dolanům Kralice na Hané. Celek z Prostějovska čekal na gól na hřišti soupeře do 67. minuty, domácí ale brzy slavili vyrovnávací branku. Kraličtí se nakonec mohli radovat z vítězství alespoň v penaltové loterii, se dvěma body ale zatím zůstávají na chvostu pořadí krajského přeboru.

Zdroj: Youtube

Velké Losiny - Zábřeh 2:3 (1:1) Pen: 3:5

Pátou výhru z pěti zápasů si připsali fotbalisté Zábřehu. V utkání ve Velkých Losinách slavili jako první po třiceti minutách hry domácí, ale Zábřeh brzy našel gólovou odpověď. Druhý zásah přidali hosté v 75. minutě  a měli blízko ke třem bodům. Tým Velkých Losin ale ještě udeřil tři minuty před koncem a poslal zápas do penaltového rozstřelu. Pokutové kopy se lépe vydařily hostujícímu Sulku, které se drží na prvním místě tabulky.

Zdroj: Youtube

Lutín - Šternberk 2:4 (2:2)

Třígólový Michal Čapek výrazně přispěl k výhře Šternberku na trávníku Lutína. Domácího brankáře překonal už v 7. a 14. minutě, ale velmi slibný náskok Šternberanům dlouho nevydržel. Sigma ještě do přestávky srovnala skóre a po pauze se tak rozběhl nový boj. Ve druhé části utkání už hosté neinkasovali a díky trefám Kuby a Čapka mohli slavit.  

Zdroj: Youtube
     

Černovír - Opatovice 1:3 (1:1)

Černovír si připsal první branku v utkání s Opatovicemi po půlhodině hry, hostující celek pak prožil hořkosladký moment těsně před poločasovou přestávkou. Z gólu se příliš vehementně radoval Radim Janásek a od sudího za to viděl druhou žlutou v zápase. Druhý poločas tak začali Opatovičtí v oslabení, v 64. minutě se  ale po červené kartě pro černovírského Holáska síly na hřišti vyrovnaly. Hostům z Hranicka vyšel závěr utkání, když rozhodl v 87. minutě Klvaňa a Rolinc v nastaveném čase pečetil na 1:3.

Zdroj: Youtube

Ústí - Medlov 1:3 (1:2)

V souboji Ústí s Medlovem si mohli fanoušci užít góly už od úvodních minut. V dresu Ústí se prosadil  v 5. minutě Sencovici, hosté reagovali  o čtyři minuty později. Medlovští ještě do poločasu otočili skóre díky zásahu Filipa Nováka. Stejný hráč pak přidal druhou trefu ve druhém dějství a Medlov si odvezl cenné tři body z venkovního hřiště.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Jeseník 3:1 (1:0)

Druhé vítězství v sezoně si na domácí půdě připsala Mohelnice. Proti Jeseníku se Mohelničtí prosadili ve 26. minutě, krátce po přestávce ale Jeseník srovnal gólový krok.  Domácí mančaft se pak dostal v ofenzivě výrazně ke slovu mezi 67. a 74. minutou, kdy dvěma brankami rozhodl o plném bodovém zisku.

Zdroj: Youtube