K incidentu došlo za stavu 3:1 pro Radlík. Šest minut před koncem po jedné ze situací praštil gólman Radlíku Jan Češka pěstí Hušbauera pěstí tak, že fotbalista zůstal ležet na trávníku a musel být transportován na jednotku intenzivní péče do nemocnice. Pěstní vložka tím však nekončila, hostující Štěpanovský chtěl spoluhráče bránit a na hřišti se strhla mela, po níž byli oba dva hráči vyloučeni. S informacemi o zápase přišel jako první server fotbalunas.cz.

Oba celky mají na celou věc pochopitelně zcela jiný pohled. Zatímco domácí dle zápisu o utkání tvrdí, že Češka Hušbauera pouze odstrčil a ten jen poté napadl pěstí a ten mu to posléze stejným způsobem vrátil, hosté tvrdí, že se brankář "přiřítil naprosto nepochopitelně k hráči hostů číslo 6 a začal jej škrtit" s tím, že mělo jít o pomstu za předchozí zákrok.

Fotbalista Jan Šohaj vyměnil Beskydy za Ještědský hřbet.
Z Kozlovic až do ligového Jablonce. Je tu trošku větší zima, poznává Šohaj

Utkání se nakonec nedohrálo, ovšem i v tomto se názory rozcházejí. Zatímco sudí Kubíček tvrdí, že zápas ukončil, protože nebyl na hřišti dostatečný počet hráčů, představitelé Radlíku mají za to, že utkání ukončil po dohodě s hosty, kteří odmítli v duelu pokračovat.

Incident se nejspíš dostane i do rukou policie. „Momentálně jsem ve stavu, že nemohu nic komentovat, a jediné, co jsem řekl, tak vzhledem k přístupu domácího klubu i osoby, která mě napadla, jak vše nepravdivě podali do protestu do oficiálního zápisu o utkání a objevilo se i v různých článcích zpravodajců, tak celou věc předávám svému právnímu zástupci panu Kramaričovi," sdělil Hušbauer pro sport.cz. 

Ilustrační foto
Hattrick za jedenáct minut. Hokejista Langer řádil na fotbalovém trávníku