Kolem ležícího muže se to hemží lidmi. Brzy mají všichni jasno. Na ploše právě zkolaboval spíkr ostravského kotle z mistrovské sezony 2003/2004, kterého právě oživují záchranáři. Nechybí ani lékař Baníku. Všichni okolo jsou jako na trní.

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský po postupu do čtvrtfinále Evropské ligy.
Chelsea je splněný sen, radoval se kouč Slavie Trpišovský po losu EL

„Jsou důležitější věci než fotbal. Doufáme, že to dobře dopadlo,“ hlásí novinářům stoper Baníku Václav Procházka v mixzóně, ze které vykukuje a očima směřuje k inkriminovanému místu. Ještě venku sledují drama někteří jeho spoluhráči.

Fanoušek nechtěl do nemocnice

„Jde o velmi aktivního fanouška Baníku, kterého každý zná pod přezdívkou Hrnek. Léta dělá v kotli spíkra, hlásí do megafonu, dělal to už v mistrovské sezoně. Pamatuje toho opravdu hodně,“ informuje Deník mluvčí Baníku Ostrava Marek Lorenc.

„Zkolaboval hned po zápase. S pomocí defibrilátoru ho oživili, probral se z bezvědomí, komunikoval a dokonce ani nechtěl do nemocnice, že se prý vrátí domů po svých. Nakonec se ale nechal přemluvit a odvést na vyšetření. Všichni věříme, že bude v pořádku,“ dodává Marek Lorenc.

Z EUFORIE K ŠÍLENSTVÍ ZA PÁR VTEŘIN. Ještě před pár okamžiky se fotbalisté Bohemians radovali z vedoucího gólu v síti Slavie. Jejich radost ale přerušil rozhodčí, který po přezkoumání videa branku odvolal a naopak proti klokanům nařídil pokutový kop.
Nadšení střídá rozčarování. Video má být všude, vzkazují trenéři