Pokud by se spekulace naplnily a k avizované výměně mezi Barcelonou a Paris SG opravdu došlo, jednalo by se samo o sobě o obrovskou přestupovou senzaci. Kataláncům však podle španělského listu nejde jen o posílení vlastní útočné vozby, ale i o zamezení přestupu Neymara do konkurenčního Realu Madrid.

O spojení brazilského hračičky a Realu se již hovořilo dříve. Neymar často dával najevo svou nespokojenost v PSG a jako hlavní zájemce pro případný přestup se hlásil právě úřadující šampion Ligy mistrů.

Maurizio Sarri
Smutné svátky fotbalistů Chelsea. Trenér jim zrušil Vánoce

Tento scénář se však nelíbil v Barceloně, která by jen nerada viděla svého bývalého hráče ve službách úhlavního rivala. Příšlovečné vidle do tohoto nechtěného spojení tak chce hodit právě zmiňovanou výměnou a především Coutinhovým příchodem do Paříže.

Neymarovi údajně v Paříži chybí staří kumpáni a právě spoluhráč z brazilské reprezentace Coutinho patří k jeho nejbližším přátelům. I samotné PSG chce své hvězdě usnadnit život ve francouzské metropoli. Je však otázkou, zda by pro tento cíl obětovalo právě Mbappého.

FC Viktoria vydraží dresy týmů z UEFA Champions League.
Vydražte dres z Ligy mistrů a podpořte nadaci NTKD. Ve hře je i Ribéry či Bale