Speciální akce Repre mezi fanoušky se uskuteční v úterý 8. listopadu. Na ní oznámí fotbalová reprezentace nominaci v netradiční stylu. Fanoušci se mohou těšit na speciální hosty. Do Olomouce dorazí trenér Jaroslav Šilhavý, brankář Tomáš Vaclík či bývalý reprezentant a odchovanec Sigmy Olomouc Tomáš Ujfaluši.

Kromě oznámení nominace je na programu autogramiáda, exhibice eRepre a fanoušci se také budou moci zeptat na různé otázky.

Přípravné fotbalové utkání: Česká republika - Kuvajt, 11. listopadu 2021 v Olomouci. Alex Král z ČR.
Vstupenky na repre v Olomouci už za stovku. Dětské skupiny zdarma

„Moc se mezi fanoušky těšíme! Nominaci většinou odhalujeme jen před novináři, ale fotbal všichni děláme hlavně pro fanoušky. Doufám, že dorazí co nejvíc lidí a že odpovíme na co nejvíc otázek, které si na nás fandové nachystají. Snad se taky všichni naladíme na zápas proti Faerským ostrovům, který nás týden nato v Olomouci čeká,“ uvedl trenér Jaroslav Šilhavý.

Akce začne v Galerii Šantovka v 18:00 a bude rozdělená do několika bloků. V úvodu reprezentace oznámí nominaci, následovat bude prostor pro otázky fanoušků a v závěru se přítomní mohou těšit na autogramiádu či esportovou exhibici mezi eRepre a Sigmou Olomouc. V rámci ní se proti sobě postaví Emerickson s Tomášem Ujfalušim s Vítem Benešem a jedním esportovým hráčem Sigmy. Dalších několik akcí během celého večera připravili pro fanoušky partneři reprezentace.

REPRE MEZI FANOUŠKY:

18:00 nominace (Jaroslav Šilhavý, Tomáš Pešír)

18:20 otázky fanoušků (Jaroslav Šilhavý, Tomáš Pešír, Tomáš Vaclík, Tomáš Ujfaluši)

18:45 exhibice ve FIFA23 eRepre vs. SK Sigma Olomouc

18:45 autogramiáda (Jaroslav Šilhavý, Tomáš Pešír, Jiří Chytrý, Tomáš Vaclík, Tomáš Ujfaluši)