„Pochopitelně po takovém zápase musím být spokojený nejen já, ale i všichni, kterém na hranickém fotbale záleží. Pravdou ale je, že soupeř byl kvalitní a výsledek pro ně možná trochu drsný," řekl.

„Jsem ale samozřejmě moc rád, že se nám po nepodařeném zápase venku podařilo doma zase vyhrát," doplnil.

Hranice šly do bleskového vedení už po čtyřech minutách zásluhou Šišláka. „Přestože je to ročník 96, tak se zachoval jako zkušený mazák. Ve vápně si pěkně převzal míč, nechal si ho spadnout na nohu a perfektně zakončil," pochválil mladého záložníka Bokij.

Další dva zásahy přišly ze standardek a byly jako přes kopírák. Centroval Čáp a hlavou se prosadil Kuchař.

„Standardky nám pomohly a také nás hodně podržel brankář. Ještě za stavu 1:0 vyrazil parádně míč přímo ze šibenice. To byl důležitý moment," upozornil trenér Hranic.

Ve druhém poločase se trochu připomněl i hosté. „Ve středu hřiště nás začali trošičku přehrávat a vytvořili si nějaký tlak, ale ustáli jsme to. Navíc jsme z brejků mohli rozhodnout i dříve," dodal Bokij.

Čtvrtou branku si Hranice schovaly až na poslední desetiminutovku. Po individuální akci se prosadil Kušner. Další šance, jako například ta Šimíčkova, už zůstaly nevyužity.

„Máme mladý tým, který ještě potřebuje nabrat zkušenosti. Na zápas se ale chlapci připravili velmi dobře. Bojovali, plnili taktické pokyny a navíc se nám povedly i standardní situace. Byl to velmi dobrý výkon," pochválil ještě jednou celý tým zkušený kouč.

V tabulce Hranice svému sobotnímu sokovi odskočily a momentálně uzavírají na osmém místě první polovinu. Příští týden hrají Hraničtí na půdě Slavičína.

SK Hranice – TJ Valašské Meziříčí 4:0 (2:0)

Branky: 4. Šišlák, 27. a 55. Kuchař, 80. Kušner. Rozhodčí: Streit – Tacina, Bureš.

Hranice: Tomečka – Kuchař, Kalous, Kundrát, Čáp – Bušina, Málek, Šišlák, Chechelenko (73. Šimíček), Vyka (46. Žoch) – Kušner (83. Sobek). Trenér: Alexander Bokij.