Úvod však svěřencům trenéra Petra Zatloukala vyšel. Už po sedmi minutách hry se po rychlé akci trefil do sítě Čáp. Domácí drželi vedení ještě dalších dvacet minut. Pak se bohužel pro ně do sítě brankáře Matůšů trefil Baránek, který tak srovnal stav na 1:1.

Hraničtí se mohli hned v několika případech znovu dostat zpět do vedení, ale buď jim chyběl v zakončení potřebný klid, nebo zkrátka střelci neměli správně seřízenou mušku.

Domácí i ve druhém poločase byli aktivní, ale několikrát zahrozily i Kravaře.

Největší příležitost zápasu měl na kopačkách Modelský, který se během sedmdesáté minuty průnikem dostal až před samotného gólmana Hladkého, ale svou příležitost nakonec trestuhodně nevyužil.

„Věřím, že pokud bychom z této akce vsítili gól, tak by se utkání vyvíjelo zcela jinak. Bohužel na kdyby se nehraje," zmínil Petr Zatloukal, trenér SK Hranice.

„Vzhledem k našemu postavení v tabulce je samozřejmě remíza, navíc doma, zákonitě ztrátou. Potřebovali jsme se po vysoké porážce v Karviné chytit, bohužel jsme neproměnili řadu jasných gólových šancí a bez toho se prostě vyhrát nedá," pověděl domácí kouč.

Hranice dělí pouhé tři body od posledního Havířova. Bodový zisk, nejlépe vítězství v posledním utkání sezony, je žádaným faktem.

SK Hranice – SK Kravaře 1:1 (1:1)

Branky: 7. Čáp – 27. Baránek. Rozhodčí: Batík – Růžička, Bartoň. ŽK: Merta – Jatagandzidis. Diváků: 120.

SK Hranice: Matůšů – Chrastina, Kufa, Kundrát, Čáp – Modelský, Merta, Bušina, Válek – Orava (79. Pokorný), Kušner (83. Pecha). Trenér: Petr Zatloukal.

SK Kravaře: Hladký – Švacha, Hoza, Šot, Kužel – Woznica, Heinik, Baránek, Bitta (63. Seibert) – Kovařík, Jatagandzidis (77. Peterek). Trenér: Lukáš Černín.

Poslední zápas podzimní části sezony čeká Hranice v sobotu 17. listopadu, kdy zavítají na hřiště Mikulovic.