Trápícím se Hranicím to zkrátka nejde, hlavně tedy doma. Naproti tomu Mohelnice je v laufu. Svou sérii neporazitelnosti natáhla už na osm zápasů. Naposledy prohrála ve třetím kole v souboji s Havířovem. Roli papírového favorita potvrdila i dnes.

Ústřední postavou zápasu byl hostující útočník Krejčí, který vstřelil dva góly a rozhodl tak o tříbodovém zisku pro hostující tým.

Na tom, že hraničtí hráči vyšli gólově naprázdno, má svůj díl i gólman Večeř, který několik příležitostí domácích zneškodnil.

Hraničtí zatím marně hledají ztracenou formu z úvodu sezony. Série neúspěchů je nasměrovala až na samotné dno divizní tabulky.

„Podali jsme velmi špatný výkon. Neproměňovali jsme příležitosti, zato soupeř ano," řekl Štefan Príbela, vedoucí týmu SK Hranice.

Príbela zároveň nastínil i to, že se nepříznivou situací klubu začal zabývat i samotný výbor. „Je možné, že v kádru nastanou nějaké změny," dodal.

„Samozřejmě jsme s výhrou spokojeni. Chtěli jsme tři body, což máme," uvedl jasně a stručně Roman Sedláček, trenér FK Mohelnice.

SK Hranice – FK Mohelnice 0:2 (0:1)

Branky: 10. a 62. Krejčí.

SK Hranice: Matušů – Chrastina, Kundrát, Merta, Čáp – Modelský, Pokorný (68. Orava), Málek, Pecha (83. Vašek) – Kušner, Ferenc (46. Bušina).

FK Mohelnice: Večeř – Mráček, Čižmár, Globa, Fiala – Kopa, Kotůlek, Bayer, Zifčák – Mar. Krejčí, Hapal. Trenér: Roman Sedláček.

Další bitva o důležité body čeká tým SK Hranice v neděli 21. října, kdy zajíždí do Brumova.