Velké Losiny - Kralice na Hané 1:3 (0:1)

První zápas po zimní pauze se vydařil fotbalistům z Kralic na Hané. Hráči z Prostějovska šli na půdě Velkých Losin do vedení ke konci prvního poločasu, brzy po pauze ale domácí využili zaváhání kralické defenzivy a bylo srovnáno.  Losiny měly poté příležitost strhnout výsledek na svou stranu, ale naopak se brzy radovali hosté. A podobný scénář se opakoval v samotném závěru. Domácí šanci na vyrovnání neproměnili a pohlednou trefou potvrdil výhru hostující Halenka.

Zdroj: Youtube

Lutín - Dolany 3:0 (2:0)

Jasnou záležitostí bylo utkání vedoucího týmu krajského přeboru z Lutína proti Dolanům. Domácí vykročili za výhrou gólem už ve třetí minutě, před přestávkou navíc vedení Sigmy navýšil nešťastným vlastencem hostující Vrána. Ve druhé půli měli nadále více šancí Lutínští a nakonec se radovali z výsledku 3:0.

Zdroj: Youtube

Medlov - Dubicko 1:2 (1:0)

Ofenzivu Medlova držel v první půli zkrátka brankář Dubicka, ale domácím se nakonec podařilo otevřít skóre deset minut před poločasovou pauzou. Hostující tým se však po pauze dvakrát prosadil a obrat se Dubicku podařilo dotáhnout do konce, když Medlov v závěru nevyužil velikou příležitost získat alespoň bod.

Zdroj: Youtube

Všechovice - Hněvotín 7:2 (5:0)

Devět gólů mohli sledovat diváci v utkání Všechovic s Hněvotínem. Hned o sedm branek se přitom postarali domácí hráči a tak mohli být fanoušci Všechovic výrazně spokojenější. Hněvotín inkasoval pětkrát už v prvním poločase a o vítězi tak bylo rychle rozhodnuto.

Zdroj: Youtube

Zábřeh - Rapotín 2:0 (1:0)

Zábřeh v duelu s Rapotínem šel do vedení již ve 12. minutě a hubený náskok se domácímu celku dařilo držet. Hosté měli možnost vyrovnat při pokutovém kopu po hodině hry, ale zábřežský gólman si s penaltovým pokusem poradil. Brzy navíc Zábřeh navýšil na 2:0 a mohl dohrávat s větším klidem.

Zdroj: Youtube
 

Želatovice - 1. HFK Olomouc B 2:1 (1:1) Pen: 4:2

Želatovicím i mladíkům z rezervního týmu Holice se podařilo jednou skórovat v úvodním dějství 15. kola. Druhá půle už gól nenabídla a tak přišly na řadu pokutové kopy. V nich byli úspěšnější domácí a získali tak bod navíc. Tato část zápasu však na klubovém záznamu chybí.

Zdroj: Youtube

Přerov – Černovír

o víkendu nehráno