Velké Losiny - Černovír 0:1 (0:1)

Několikrát přežili fotbalisté Černovíru vyložené šance Velkých Losin a před poločasem se týmu z Olomouce podařilo udeřit. A byla to nakonec jediná trefa zápasu, kterou hosté vytěžili tři veledůležité body z venkovního utkání.

Zdroj: Youtube

Lutín - Všechovice 2:1 (1:0)

Dobrý vstup do utkání s Všechovicemi se podařil Lutínu. Hosté jim k tomu pomohli smolným vlastním gólem a Sigma pokračovala v náporu. Domácí fanoušci několikrát volali po gólu, ale i když se Lutín propracovával do nadějných pozic, pojišťovací trefa stále nepřicházela. Příležitosti korigovat skóre ale neproměňovali ani Všechovičtí. Vedoucí tým soutěže přece jen přidal druhou branku deset minut před koncem a bylo to právě včas, hosté ještě snížili, avšak víc už nestihli.

Zdroj: Youtube

Medlov - Zábřeh 1:0 (0:0)

Festival neproměněných šancí svého týmu sledovali diváci v Medlově. Domácímu mužstvu se dlouho nedařilo skórovat ani z nejslibnějších možností, nakonec však obrana Zábřehu kapitulovala. Medlov prolomil střeleckou smůlu se štěstím zakončení Filipa Nováka vyrazil brankář hostů jen do nohou spoluhráče a odtud míč putoval zpět do sítě.

Zdroj: Youtube

Dolany - 1. HFK Olomouc B 1:0 (1:0)

Cennou výhru proti druhému celku tabulky vybojovali na domácím hřišti fotbalisté z Dolan. Rezervní tým 1. HFK Olomouc se v obci u hanácké metropole nedokázal prosadit a od 30. minuty marně doháněl jednogólové manko. V závěrečné čtvrthodině navíc hráli hosté oslabeni po červené kartě za urážky rozhodčího a Dolany tak mohly hájit těsný náskok v početní výhodě.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Rapotín 3:1 (2:1)

Ani po utkání 21. kola není pro fotbalisty Rapotína příjemnější pohled na pořadí krajského přeboru. Po porážce v Kralicích na Hané chybí mužstvu ze Šumperska k úniku z poslední příčky už šest bodů. Domácí skórovali dvakrát v úvodní půlhodině, hosté snížili krásnou střelou a podobným pokusem orazítkovali spojnici brankové konstrukce. Vyrovnaní se tak nekonalo, naopak favorit utkání z obce u Prostějova se trefil potřetí a pohlídal si vítězství.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Přerov 2:1 (0:0) Pen: 4:2

Derby na Přerovsku přineslo gólovou radost až ve druhém poločase, když se během deseti minut trefili nejprve hosté v barvách Viktorie Přerov a chvíli po nich se prosadily také Želatovice. Zápas tak dospěl až k penaltovému rozstřelu, ve kterém byli dva střelci Přerova neúspěšní a bod navíc tak zůstal na domácí půdě Želatovic.

Zdroj: Youtube

Dubicko - Hněvotín 0:3 (0:1)

Souboj dvou sousedů z pásma ohroženého sestupem dopadl lépe pro hostující mužstvo. Dubicko na svém hřišti obranu Hněvotína nedokázalo překonat a hosté dlouho strážili jednogólový náskok z desáté minuty. Dvanáct minut před koncem přišla po standardní situaci další trefa a Hněvotín si mohl pohlídat výhru v jednom z klíčových duelů.

Zdroj: Youtube

Dohrávka 15. kola:

Černovír - Přerov 1:2 (1:0) Pen: 6:7

Chybějící zápas patnáctého kola si doplnili do statistik fotbalisté Černovíra a Přerova, tento duel po devadesáti minutách svého vítěze nepoznal. Černovír sice vedl od 9. minuty, ale čtvrthodiny před koncem se hosté z Přerova dotáhli a na řadu přišly pokutové kopy. Dlouhý rozstřel nakonec vyzněl lépe pro Viktorii a domácím tak zůstal pouze bod.

Zdroj: Youtube