Velké Losiny - Všechovice 2:3 (0:1) Pen:  4:5

Dvakrát se do mírného výsledkového úniku dostali fotbalisté Všechovic na půdě Velkých Losin, tři body ale nakonec hosté nezískali. Domácí celek se vždy dokázal dotáhnout a na 2:2 srovnávali Losinští dokonce ve třetí minutě nastavení. Následoval tak penaltový rozstřel, ve kterém hostující Tatran urval druhý bod.

Zdroj: Youtube

Medlov - Lutín 1:2 (0:0) Pen: 3:4

Plné ruce práce měli brankáři obou týmů v utkání Medlova s Lutínem.  V útočně vedené bitvě nakonec padlo jen po jedné brance na obou stranách a remízový stav musel rozsoudit penaltový rozstřel. V něm byl úspěšnější hostující lídr soutěže.

Zdroj: Youtube

Dolany - Rapotín 3:4 (1:2) Pen: 3:5

Přestřelku s dramatickým koncem přinesl souboj Dolan s Rapotínem. Hosté ze Šumperska vedli po čtvrthodině 2:0, ale v 51. minutě už bylo srovnáno. Poslední celek krajského přeboru na půdě soupeře šel do vedení v první nastavené minutě a sahal po třech bodech. Jenže Dolany ještě dokázaly bleskově srovnat skóre, a tak se kopaly penalty. V nich získal Rapotín alespoň bod útěchy navíc.

Zdroj: Youtube

Hněvotín - 1. HFK Olomouc B 2:0 (0:0)

Nebezpečné situace přestáli Hněvotínští v úvodní části zápasu s béčkem Holice a postupně se začali osmělovat i do ofenzivy. Góly přišly po přestávce a oba nasměrovali hlavičkami do sítě hostujícího celku fotbalisté Hněvotína. Mladíci z rezervního týmu HFK obranu domácích nedokázali překonat a možnost zaútočit na první příčku tabulky se jim vzdálila.

Zdroj: Youtube

Dubicko - Přerov 0:6 (0:3)

Už od úvodních minut měli fotbalisté Přerova  v režii utkání v Dubicku. Domácímu celku dali dva góly během první desetiminutovky a ve 46. minutě už vedla Viktorka o čtyři branky. Předposlední tým nakonec dostal od hostů nepříjemného kanára - 0:6.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Černovír 2:1 (1:0)

Kralice na Hané byly proti Černovíru papírovým favoritem a svou roli domácí celek zvládl. Po pohledné akci otevřeli tým z Prostějovska skóre deset minut před koncem první půle a z penalty ve druhé části domácí svůj náskok ještě vylepšili. Hosté z Olomouce korigovali čtvrthodiny před koncem, na další gól a bodový zisk však už nedosáhli.

Zdroj: Youtube

Želatovice - Zábřeh 0:1 (0:1)

Gólem do šatny rozhodli hráči Zábřehu utkání na hřišti v Želatovicích. Jedinou trefu obstaral hlavou Maistryzsin a domácí se ve druhé půli marně snažili o vyrovnání. V největší šanci pomohla hostům k čistému kontu také branková konstrukce.

Zdroj: Youtube

Předehrávané utkání 25. kola:

Želatovice - Lutín 1:3 (0:2)

Už v prvním poločase vykročili za vítězstvím fotbalisté Sigmy Lutín v Želatovicích. Konto domácích zatížil lídr tabulky dvěma brankami a mužstvo z obce u Přerova se snažilo dohnat ztrátu. Kontaktní gól přišel deset minut před koncem, avšak místo vyrovnání následovala pojistka lutínské výhry z protiútoku do prázdné brány.

Zdroj: Youtube