Zábřeh - Dolany 1:0 (0:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Zábřeh na domácím hřišti dlouho čekal na gól proti Dolanům. Nakonec se po rohovém kopu tým kouče Jaroslava Appla prosadil a díky hubenému vítězství se drží v čele tabulky.

Lutín - Velké Losiny 2:1 (0:0) Pen: 5:4

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Velkých Losin se nezalekli fotbalisté z Lutína a vypracovali si několik šancí. Po hodině hry se trefil Tomáš Los, jenže v samotném závěru hosté ještě srovnali. Sigma získala v nebývale dlouhém penaltovém rozstřelu alespoň bod navíc.

Rapotín - Hněvotín 2:5 (1:4)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Nešťastný vstup do zápasu absolvovali hráči Rapotína. Hněvotín skóroval hned v první minutě, další gól přidal s výrazným přispěním domácích o chvíli později. I když autor vlastňáku Kocourek snížil, do poločasu utekl Hněvotín na rozdíl tří branek a výhru si po pauze pohlídal.

Šternberk - 1. HFK Olomouc B 4:0 (2:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Jasnou záležitostí byl hned od úvodu duel Šternberku s béčkem Holice. Domácí favorit se trefil dvakrát v prvních deseti minutách a pokud měli o přestávce mladíci z Olomouce myšlenky na zdramatizování zápasu, tak po gólu na 3:0 za 47. minuty vzaly za své.

Želatovice - Kojetín - Kovalovice 4:1 (4:1)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Krásná technická střela kojetínského Libora Žůrka skončila na začátku zápasu se Želatovicemi jen na břevnu. Míče se zmocnili domácí a z protiútoku dali první gól. Další ranou pro psychiku posledního Kojetína-Kovalovic byl za tři minuty mastňák. Naději na body odnesly hostům v závěru první půle dvě zaváhání brankáře, které Želatovice okamžitě trestaly.

Medlov - Určice 5:0 (0:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Kolaps v závěru zápasu postihl defenzivu Určic. Medlov se čtvrthodiny před koncem naladil na střeleckou notu a z bezbrankové remízy bylo rázem vítězství 5:0 pro domácí. Hattrickem se blýskl Daniel Ryba.

Kralice na Hané – Ústí 2:1 (1:0) Pen: 3:2

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Ústí muselo od 34. minuty dotahovat v Kralicích ztrátu, povedlo se to až deset minut před koncem. Pokutové kopy jsou však letos doménou Kralic a tým z Prostějovska si tak zapsal do tabulky dva body.