Hattrickem se blýskl domácí zabiják Erik Hrabovský, který je s osmi góly nejlepším střelcem soutěže.

„Kluci do puntíku plnili to, co jsem po nich chtěl před zápasem. Byli jsme i víc na míči, vytvářeli jsme si spoustu šancí. Erik mohl klidně sám dát těch šest gólů. Doufám, že si ještě něco schoval na příště, zatím se mu daří,“ řekl směrem k hrdinovi utkání trenér Tatranu Zbyněk Vinklar.

Hrabovský udeřil třikrát mezi 14. a 33. minutou. Po jeho představení a úvodní brance Petra Pleška svítilo na světelné tabuli skóre 4:1 a bylo prakticky hotovo.

„My jsme hráli pořád to stejné. Po rychlých gólech jsme se uklidnili. Nechali jsme i soupeře trošku hrát, zatáhli se níž, ale Černovír si s tím moc nevěděl rady. Hráli jsme na brejky a podařilo se,“ pochvaloval si kouč Všechovic.

Ve druhém poločase tak ještě přidali další hřebíček do rakve hostů Tomáš Hulman a David Šindelek. Černovíru nepomohly ani dva góly Jakuba Zachara. V závěru ještě dostal červenou kartu hostující Pavel Rak za surové kopnutí soupeře. Naštěstí všechovický borec utkání dohrál bez následků.

Tatran Všechovice – Slovan Černovír 6:2

Branky: 14., 16. a 33. Hrabovský, 7. Plešek, 56. Hulman, 70. D. Šindelek – 9. a 62. Zachar.
Rozhodčí: Jelínek – Vedral, Motal. ŽK: Petrů, Láner (oba Černovír). ČK: 84. Rak (Černovír). Diváci: 120.

Všechovice: Kubját – D. Šindelek, Pavela, Derych (46. Šigut), Sehnálek – Rolinc, D. Kuchař, Plešek, Hulman, Dluhoš – Hrabovský. Trenér: Zbyněk Vinklar.