Zdroj: Shutterstock
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Vyrobené vánočky v předvánoční době počítají v ústeckém Inpeku každý den po stovkách až tisících.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Nejčastěji v Inpeku vyrábějí takzvané tukové vánočky, tedy takové, kde se místo másla použije rostlinný tuk margarín. Jsou totiž levnější než ty z klasického másla.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Každou vánočku místní pekařky, ale i učni, musí uplést ručně ze šesti pramenů těsta. Jen výjimečně se využívá forma, která pletené copy imituje.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech
Zkušená pekařka údajně za směnu zvládne až 400 vánoček, učni zhruba polovinu.
Zdroj: DENÍK/Karel Pech