Za jídlem 3.7.2021 Recept na mini mazance bez kynutí a s tvarohem: těsto je hotové za 10 minut Mazence mají medovou krustu s křupavými mandličkami a vevnitř jsou jako mech, vláčné po tvarohu.
Za jídlem 27.6.2021 Slaný koláč s chřestem: domácí quiche snadno a chutně Slaný koláč quiche (kiš) nejlépe chutná ještě lehce teplý. K zelenině lze přidat šunku nebo…
Za jídlem 22.6.2021 Bleskově připravený oběd: filety z jesetera s dýňovým pyré Máte rádi ryby? Pak vyzkoušejte tento jedinečný recept. Jako přílohu zkuste méně obvyklé dýňové…
Za jídlem 16.6.2021 DENÍK PRO DOBROU NÁLADU Kakaová roláda: skvostný recept bez mouky, který zvládne každý Je bez mouky a raz dva hotová. Foodblogerka Markéta Chovancová ji dělá jednoduše, v jedné misce a…
Za jídlem 14.6.2021 Tvarožník s borůvkami: snadný recept, který zažene chuť na sladké Tvarožník udělá dojem na nejednu návštěvu. Připravit ho lze například s drobenkou, skvěle se na…
Za jídlem 30.5.2021 Recept na tagliatelle s hráškovým pestem: lehký a výborný oběd pro všechny Čerstvé těstoviny a hrášek. Ideální varianta pro lehký a výborný oběd. Pokud si tento recpet od…
Za jídlem 23.5.2021 Recept na jídlo z jednoho pekáče: výsledkem je nezapomenutelná chuť a vůně Taky milujete jídla z jednoho pekáče? Snadná příprava, žádné hory nádobí a ještě se všechno…
Za jídlem 17.5.2021 Jarní salát se zakysanou smetanou: skvěle osvěží a dobře nasytí Slunce a s ním spojené teplejší počasí je tady. Udělejte si svěží jarní salát se zakysanou…
Za jídlem 16.5.2021 Sytě zelená polévka z medvědího česneku: recept, který nadchne svou chutí Sezona sběru medvědího česneku pomalu končí, ale vynikající polévku si ještě stihnete uvařit.
Za jídlem 9.5.2021 Sametové máslové palačinky: snadný recept na oblíbenou pochoutku Palačinky. Tuto oblíbenou pochoutku zná snad každý. Existuje v mnoha podobách. S jednou z nich…
Za jídlem 7.5.2021 Osvěžující dort s tvarohem a borůvkami: recept není složitý, pomůže i lednička Recept foodblogerky Markéty Chovancové potěší milovníky sladkého mlsání. Osvěžující ovocný dort…
Za jídlem 4.5.2021 DENÍK PRO DOBROU NÁLADU Legendární vdolečky: recept není složitý a výsledek je skvostný Voňavé vdolečky s nezapomenutelně lahodnou chutí si můžete upéct i doma! V každém kraji mají své…
Za jídlem 3.5.2021 Recept na rýži s kuřecím masem: rychlý oběd, který překvapí chutí a lehkostí Žádné zdlouhavé vaření. Recept Markéty Chovancové na rýži s kuřecím masem je snadný. Maso si…
Za jídlem 2.5.2021 Recept na sýrové muffiny s toastovým chlebem: jsou rychlé, jednoduché a chutné Tyhle sýrové muffiny se hodí jako příloha, k salátům, nebo třeba jen tak jako svačinka. Dají se…
Za jídlem 29.4.2021 2 Recept na sušenky shortbread. Tato dobrota zmizí ze stolu okamžitě Sušenky shortbread se hodí na ta nejfajnovější pohoštění, v Británii vévodí vánočnímu stolu, vy…
Za jídlem 27.4.2021 4 Risotto je jídlo mnoha tváří. Existují recepty s čokoládou nebo červenou řepou Nepotřebujete znát desítky receptů, stačí pochopit princip luxusního sametového pokrmu. Jakmile…
Za jídlem 25.4.2021 Recept na koláč pruhovaný jako zebra: díky tvarohu jde o šťavnatou bombu Vyzkoušejte šťavnatý tvarohový koláč v křupavé kakaové krustě podle receptu foodblogerky Markéty…
Za jídlem 24.4.2021 4 U Kozlíků teče pivo proudem. Natočí vám Starokladno, Černého Havíře nebo Bohouše Minipivovar Starokladno začal psát svou historii v roce 2009 v prostorách restaurace U Kozlíků a…
Za jídlem 22.4.2021 4 Svůj život zasvětil rybám. Vyzkoušejte recepty z nové knihy Miloše Štěpničky Když se kuchař věnuje jednomu gastronomickému zaměření většinu života, musí už něco umět a měl by…
Za jídlem 10.4.2021 Recept na slaný karamel: k této delikatese stačí jen pět ingrediencí Slaný karamel. Na tuto delikatesu budete potřebovat jen jen pět ingrediencí a výsledek bude stát…
Za jídlem 2.4.2021 5 Velikonoční recepty: jehněčí pečeně lze udělat čtyřikrát jinak K Velikonocům patří spousta tradic a mnohé z nich mají oporu i v gastronomii. Výrazným…
Za jídlem 1.4.2021 7 Velikonoční mazanec a beránek: snadné recepty na klasické sváteční dobroty Jestli se chcete držet i během pandemie velikonočních tradic, každý sváteční den byste měli jíst…
Za jídlem 31.3.2021 Nadýchaná velikonoční nádivka s mandlemi: recept není složitý a chutná skvěle Velikonoce jsou tu! Upečte si nádivku s křupavými mandlovými lupínky, lze ji použít i jako…
Za jídlem 23.3.2021 4 Dejte šanci červené řepě. Sluší jí čokoláda i kefír Do červené řepy se nejde nezamilovat: je zdravá, chutná a díky své zářivé barvě v každém jídle…
Za jídlem 21.3.2021 Čokoládový hřbet: vynikající recept, který je pro mnohé vzpomínkou na dětství Jaký dezert si nejvíc pamatujete z dětství? „Já tento kořeněný čokohřbet a klidně bych ho…
Za jídlem 19.3.2021 Recept na teplý salát s pečenou čočkou: zasytí a navíc prospěje zdraví Dnešní skvělý recept od foodblogerky Markéty Chovancové prospěje vašemu zdraví. Teplý salát z…
Za jídlem 15.3.2021 Recept na křehké rohlíky či raženky: jde to i bez dlouhého kynutí Rohlíky či raženky. Jsou rychlé, zjednodušené, bez dlouhého kynutí. Křehké na povrchu, jemné…
Za jídlem 14.3.2021 Rychlá buchta na plech: vynikající recept, na který stačí jedna miska Máte chuť na sladký dezert, ale nemáte moc času na jeho přípravu? Nezoufejte a vyzkoušejte skvělý…
Za jídlem 13.3.2021 4 Roman Vaněk se pustil do receptů pro správné chlapy: kuchařky pro masožravce Pokud někdo sám ohodnotí svou práci jako dokonalou, zbystříme. Je ten člověk vážně tak dobrý,…
Za jídlem 12.3.2021 Krémová polévka z mrkve. Skvěle zahřeje i zasytí V chladnějších dnech zaručeně prohřeje a zasytí krémová polévka z pečené mrkve se zázvorem. K…
Za jídlem 6.3.2021 Recept na rychlý chlebíček: péct ho lze i bez droždí a jíst se dá na víc způsobů K dnešnímu receptu na rychlý chlebíček, který můžete péct i bez droždí, přidala foodblogerka…
Za jídlem 28.2.2021 Nadýchané malé dýně: skvělá chuťovka, která potěší na snídani i na svačinu Dezert z dýně je skvělá chuťovka podle receptu foodblogerky Markéty Chovancové. Nejlíp chutná s…
Za jídlem 21.2.2021 Rychlé lívanečky na snídani: recept není náročný a peněženku nezruinuje Pikud máte chuť na luxusní sladkou snídani, vyzkoušejte recept na úžasné lívance podle…
Za jídlem 14.2.2021 Moučník s červeným srdcem: recept není žádná věda a výsledek ohromí Ať už Valentýna slavíte nebo ne, je to fajn příležitost upéct něco srdíčkového, třeba krásný…
Za jídlem 13.2.2021 Valentýnské mňam psaníčko: dezert z tvarohového těsta rozněžní každého Zkuste překvapit svůj protějšek zamilovaným dezertem z tvarohového těsta. Pokud ho doladíte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 11.2.2021 Připravte si s dětmi jejich oblíbené recepty, ušetříte tím spoustu času Koronavirová pandemie a s ní spojená karanténa, home office a zavřené restaurace. To vše nás…
Za jídlem 9.2.2021 8 Masový věnec: teplý chutná nejlépe, ohromíte s ním nejen hosty Vypadá efektně a chutná nebesky. Masový věnec je stvořený k omráčení návštěvy při rodinné oslavě.…
Za jídlem 7.2.2021 Rychlé tvarohové koblížky bez kynutí: recept je jednoduchý a výsledek skvostný Čerstvé koblihy jsou velmi oblíbené snad v každé rodině. Zkuste vytvořit variantu, kterou zvládne…
Za jídlem 4.2.2021 6 Pivo jako ingredience. Základem je na vaření vybrat kvalitní pivo Možná toho o pivu víte hodně. Možná víte i mnohé o vaření. Teď ale můžete zjistit, jaká piva se…
Za jídlem 3.2.2021 Pudingoš s kakaem: chuťově i vzhledově vymazlený moučník Máte chuť na vynikající moučník od foodblogerky Markéty Chovanové? Vyzkoušejte pudingoš - závin z…
Za jídlem 2.2.2021 4 Recepty s brusinkami: Chutnají skvěle a ještě prospívají zdraví Díky vysokému obsahu vitaminů C, E a dalších antioxidantů se tyhle lehce nahořklé červené bobule…
Za jídlem 24.1.2021 5 Veganský životní styl je filozofie, za kterou se vydává čím dál víc Čechů /RECEPTY/ Začněte nový rok odlehčeně. Inspirovat se můžete ve veganské kuchyni. Je nejen zdravá,…
Za jídlem 21.1.2021 Polévka z červené řepy: díky smetaně a jablku se stane nezaměnitelnou lahůdkou Krémová polévka z červené řepy, zjemněná jablkem a smetanou patří mezi oblíbené recepty…
Za jídlem 19.1.2021 27 Tradiční vesnická zabijačka přichází znovu do módy. Na co vše nezapomenout? Zima se od nepaměti pojí s tradiční vesnickou zabijačkou. A ta zase přichází do módy. Ti praví…
Za jídlem 17.1.2021 Chutné a rychlé. Domácí nudličky dají polévce nezaměnitelnou chuť Nudle do polévky. Můžete je koupit v obchodě, ušetří vám práci. Pokud však ochutnáte domácí nudle…
Za jídlem 9.1.2021 Jablkový koláč se smetanou: víkendový skvost nejen pro návštěvu Obrácená nekynutá jablečná buchta vylepšená vrstvou lahodné smetany. Vyzkoušejte tento skvělý…
Za jídlem 1.1.2021 10 Novoroční mlsání: čočka nemusí byt jen na kyselo, existují i sladké recepty Na Nový rok byste podle tradice měli jíst čočku, aby se vás držely peníze. Tuto zdravou luštěninu…
Za jídlem 31.12.2020 Silvestr nemusí být plný cukru a tuku. Low-carb alternativu vaše tělo ocení Doba a životní styl se kromě stresu vyznačují nadbytkem nevhodných potravins přemírou cukru a…
Za jídlem 20.12.2020 Vánoční madlenky. Pokud se dodrží správný postup, budou lehké jako sníh Znáte madlenky? Jde o typické francouzské pečivo, které má tvar mušličky. Pokud se bude držet…
Za jídlem 19.12.2020 Domácí kremrole: Upéct lze i méně tučné, příprava není složitá Jak na domácí kremrole? Zkuste recept od foodbloggerky Markéty Chovancové. Jsou méně tučné, než…