Hraničtí diváci se mohou těšit na zcela jedinečnou událost.

„Jde o unikátní koncert i unikátní spojení, jinde v republice se nehraje,“ láká pořadatelka Karla Vlasáková.

Nezapomenutelné písně, na které se zapomenulo zazní na Staré střelnici v pondělí 5 . února od 19 hodin.

„Kromě Jiřího Suchého a Jitky Molavcové vystoupí i další herci Semaforu. Speciálním hostem pak bude zpěvák Michal Malátný z kapely Chinaski,“ prozradila Karla Vlasáková.

„Michal Malátný v Semaforu dříve působil, takže z toho důvodu toto na první pohled možná trochu překvapivé spojení. Navíc, právě díky tomu, že se s Michalem známe, se nám představení podařilo dohodnout,“ vysvětlila pořadatelka.

Tahounem koncertu by měl být především duchovní otec Semaforu Jiří Suchý.

„Ačkoliv je již v pokročilejším věku, stále je ve vynikající kondici. Není pochyb o tom, že na pódiu bude skvělý,“ je přesvědčena Karla Vlasáková.

Ilustrační foto
Na auto v Hranicích spadl strom, řidič byl uvnitř

Legendární hity

Ústřední postava Semaforu zavede diváky do zlaté éry legendárního divadla. Nebudou tak chybět například písničky Pramínek vlasů, Klokočí, Blues pro tebe, Lípa zelená, Marnivá sestřenice a další.

O instrumentální složku se postará orchestr divadla Semafor pod vedením Jiřího J. N. Svobody.

Divadlo Semafor, které založili Jiří Suchý a Jiří Šlitr v roce 1959, se stalo brzy po svém vzniku kultovní scénou české kultury a na vstupenky na představení se stály stometrové fronty. Většina písniček napsaná autorskou dvojicí S&Š zlidověla.

Vstupenky je možné v předprodeji zakoupit na Staré střelnici nebo v knihkupectví Ezop. Zájemci mohou lístky objednávat také na telefonním čísle 581 602 187. 

Karneval pro děti v hranické Galerii M+M
Tradiční dětský karneval roztančil Galerii M+M