deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Zuzana Gabajová

reportérka

Zuzana Gabajová

V Českém Krumlově se toho děje spousta, třeba se v létě ucpe Vltava vodáky. Ale jižní Čechy, to není jen moje "domácí hřiště" Český Krumlov. Pokud máte i vy tip na reportáž, odkudkoli z Jihočeského kraje, můžete se mi ozvat na zuzana.gabajova@denik.cz nebo zavolat na 602 667 626.

Deník / Zuzana Gabajová

Zpravodajství o stavu bílé stopy přímo z terénu? To je moje. Takhle to vypadalo loni v Jeseníkách na trase z Červenohorského sedla na Švýcárnu. Krásná zima tenkrát byla.  

Deník / Zuzana Gabajová

Houbaření je další můj koníček. Košík se snažím nasbírat co nejbarevnější, hříbky nestačí: to žluté jsou lišky nálevkovité, to fialové lakovky ametystové a to zelené holubinky. 

Zuzana Gabajová

Mými oblíbenými tématy jsou příroda, turistika a populárně naučná témata, baví mě i třeba soudničky. Jakmile mám volno, vyrážím ven, jako třeba na Plechý se svým pejskem, voříškem Eliškou.

Zuzana Gabajová

Bydlím v paneláku, ale to mi nebrání pěstovat rajčata a další zeleninu. 

Zuzana Gabajová

Procestovala jsem už kus světa, byla jsem až u protinožců, ale na Česko nedám dopustit. Konečně jsem si ze svého seznamu úkolů odškrtla i poslední z našich hraničních pohoří, kde jsem ještě nebyla, Krušné hory. Noc strávená na Klínovci v době, kdy vrcholily Perseidy, se jen tak nezapomene.  

< Předchozí
1 z 6
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků jižních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: