deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Václav Petrů

sportovní redaktor

Jsem hrdý Moravan původem z Břeclavska, ale studia a následně i práce mě zavála do moravského hlavního města.

Petr Boháč

V krajské redakci Deníku v Brně jsem dva roky. Rok a půl jsem měl na starosti míčové sporty, od jara jsem začal psát hlavně o Kometě. Nejvíc jsem si užil reportáž na vlastní kůži, kdy jsem usedl do závodního vozu GT4 s Tomášem Engem, jediným českým pilotem, který si kdy zajezdil ve formuli 1. Svezl mě ve svém stroji na Masarykově okruhu. Byla to pecka a zážitek umocňovalo také jeho zdatné manévrování na mokré dráze. Hodně jsem si užil také MotoGP v Brně v roce 2019 a veškerý šrumec kolem toho.

archiv V. Petrů

Nejraději píšu o hokeji, tenisu a MotoGP. Je tak jenom škoda, že zrovna v nedávné době skončila s kariérou vynikající brněnská tenistka Lucie Šafářová a taky motocyklisté Karel Abrahama a Jakub Kornfeil, kvůli čemuž už se tenisu a MotoGP nejde na krajských stranách věnovat zdaleka tolik, kolik bych si představoval.

archiv V. Petrů

Život bez sportu si nedokážu představit. Když o něm zrovna nepíšu, tak se ho snažím provozovat. Nejvíc mě baví tenis a pravidelně taky běhám. K tomu jsem se dostal v tomto koronavirovém roce. Když zavřeli tenisové kurty a další sportoviště, tak běhání bylo jediné, co mohl člověk dělat. Rád si rovněž zahraju hokej na stadionu, ale nejvíc si užívám "Winter Classic" na zamrzlém rybníku. Bohužel vzhledem k mírným zimám jde o čím dál raritnější kratochvíli.

archiv V. Petrů

Mou další velkou zálibou je objevování nových míst. Mám rád Česko, Slovensko stejně jako zahraničí. Nejoblíbenější destinací je Řím. Do Věčného města se rád vracím a nepřestává mě fascinovat.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků jižní Moravy:

Prozkoumejte jiný region ČR: