deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Zuzana Hronová

Redaktorka

Deník

Zuzana Hronová při studiu žurnalistiky na Fakultě sociálních věd UK přispívala svými články do časopisu Mladý svět či literárního týdeníku Tvar, v rámci praxe ve vydavatelství Ringier se spolupodílela na nové podobě časopisů Týden a ABC. Při magisterském oboru Mediální studia pracovala na půl úvazku ve společnosti Czech On Line, což byl jeden z prvních poskytovatelů internetu v Česku, a vytvářela obsah pro jeho portál Volný.cz. Akorát se lámalo tisíciletí, články se ukládaly na diskety a čeští hokejisté byli schopní vyhrát olympiádu nebo třeba taky titul mistrů světa třikrát za sebou. Tak moc to bylo dávno.

Deník/Zuzana Hronová

Dlouhých patnáct let působila v internetovém deníku Aktuálně.cz jako redaktorka a editorka. Měla na starosti především témata z oblasti vzdělávání, vědy, ekologie, filantropie, dobrovolnictví či komunitního života. Čtyři roky tu psala speciál o vzdělávání Chytré Česko, díky němuž získala cenu EDUína Media 2021 a dostala se do finále Novinářské ceny 2021. Zasedala v porotách Global Teacher Prize, Gratias Tibi či Via Bona.

Deník/Zuzana Hronová

Jelikož dvacet let provozovala závodně atletiku, především běhy na střední a dlouhé tratě, běhání a běžkování zůstalo jakousi životní nutností. Miluje polární kraje, nejsou tam turisti, jen krásná příroda a sobi, a nemusí se tam ležet u moře. Nepohrdne ani hraním florbalu či softbalu. Poslední roky jsou největším koníčkem její děti.

< Předchozí
1 z 3
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Prozkoumejte jiný region ČR: