deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Martin Švec

Sportovní redaktor

Největším zážitkem je pro mě titul plzeňských házenkářů a dále výjezdy s Viktorií Plzeň na zápasy evropských pohárů (Bukurešť, Beer Ševa, Madrid) a s českou reprezentací (Brusel).

Deník

Strávil jsem odpoledne s desetibojařem Tomášem Dvořákem při jeho návštěvě atletického stadionu Sokola SG Petřín v Plzni. Bývalý špičkový atlet vyhledával budoucí talenty. Byl to jeden z největších zážitků ze setkání se sportovcem. 

Deník

Jelikož mě zajímá sport, dostal jsem jako redaktor zpravodajství příležitost pracovně vyjet na zápas Ligy mistrů Viktorie Plzeň v Mnichově. Na stadionu Bayernu jsem si před tiskovou konferencí vyzkoušel sezení na místě pro trenéry a hráče.

Deník

Baví mě cestovat. Navštívil jsem pracovně i soukromě řadu evropských měst, ale vrcholem mých cestovatelských dobrodružství byla týdenní dovolená v USA. Ve Spojených státech jsem strávil tři dny v Ohiu a čtyři dny v New York City. Při procházce na Brooklynský most trošku pršelo.

Deník

V červnu 2016 jsem přešel do oddělení sportu, kde mám na starosti házenou, atletiku, plavání, sportovní střelbu, box a futsal. Třetí titul v řadě házenkářů Talentu Plzeň mě jako sportovního redaktora těsně minul, ale v roce 2019 jsem se konečně dočkal.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků středních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: