deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Martin Singr

reportér

Archiv Martina Singra

Píšu pořád, v podstatě od chvíle, kdy jsem se to naučil. Ještě jako žák základní školy jsem začal spolupracovat s týdeníkem regionálního významu Sedlčanský kraj. Nejdříve zadarmo, pak za honoráře. Byly to první rozhovory, reportáže, zjištění, že s tím digitálem se dají dělat docela dobrý fotky a fasování „kouzelné“ vesty press, se kterou jsem mohl jít při závodech na Sedlčanské kotlině fotit prakticky kamkoliv.

Archiv Martina Singra

Rok a půl jsem strávil v redakci Ekolistu, naučil jsem se tam lépe psát, hodně se dbalo na objektivnost a nestranný pohled a navíc jsem zjistil, že ekologické smýšlení je mi vlastně docela blízké. Nejvíce mě bavila elektromobilita, ale ani výlet v motorovém člunu s Greenpeace nebyl špatný.

Archiv Martina Singra

Velkou zálibou, která mě provází už přes patnáct let, je běhání. Cílem nebývá cukrárna nebo hospoda, ale prostě cedule s nápisem cíl. Je to sport, který se dá provozovat kdekoliv a kdykoliv, není finančně náročný a skvěle se při něm pročistí hlava. Navíc jsem pár závodů vyhrál, ale to už byl jen bonus navíc.

Archiv Martina Singra

Ve volném čase, kdy nic nepíšu ani nikde neběhám, jsem rád s rodinou. Někdy vyrazíme na výlet, jindy se zabavíme doma. Hraček máme tolik, že by se za ně nemusela stydět ani menší školka, a naše tříletá Adélka pořád něco vypráví – to má po mně. A zdá se, že roční Filípek bude taky výřečný.

Archiv Martina Singra

S Jihlavským deníkem spolupracuji od podzimu 2016, od ledna 2018 jsem členem redakce. A psaní mě prostě baví. Mám rád, když sednu k prázdné stránce, začnu psát a vše mi do sebe zapadá jako mozaika. Občas také něco vyfotím – třeba jen na mobil, třeba jen vrtulník, který přistál u nás v městysi. Snad to není úplně nejhorší.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků Vysočiny:

Prozkoumejte jiný region ČR: