Během ‘spanilé‘ jízdy došlo k dopravní nehodě.

„Na přímém úseku čtyřproudé komunikace nerespektoval řidič dopravní značení a chtěl se otočit do protisměru v místě s dvojitou podélnou čárou souvislou. Při tom však přehlédl ve stejném směru jedoucí osobní automobil značky Škoda, jedoucí v levém jízdním pruhu. Z toho důvodu došlo ke střetu pravé boční části Škody s levou boční částí Citroënu,“ popsal krajský policejní mluvčí František Kořínek.

Po střetu zůstal Citroën stát v protisměru, druhé vozidlo dostalo smyk a dostalo se do protisměru, a následně do příkopu. Tam se vůz stihl otočit přes střechu zpět na všechna čtyři kola.

„Při dopravní nehodě utrpěl devětačtyřicetiletý řidič Octavie zranění, se kterým byl převezen do hranické nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo,“ doplnil František Kořínek.

Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 321 tisíc korun. Požití alkoholu před jízdou u obou řidičů vyloučila provedená dechová zkouška. Policisté na místě zadrželi osvědčení o registraci obou vozidel. Příčiny, okolnosti i míra zavinění nehody jsou nyní předmětem dalšího šetření. 

Ilustrační foto
Při havárii opilého mladíka v Přerově dva zranění. Řidič měl 2,5 promile
Ilustrační foto
Barmanka se pokusila zabránit rvačce žen, dostala rovněž naloženo