Domácí totiž odehráli výborný první poločas a ještě ve 44. minutě šli do vedení 16:15. Cementáři pak ale soupeři odskočili a v poslední desetiminutovce vedení už jen navyšovali. Střelecky se dařilo hlavně Cábovi s Indrákem, v prvním poločase úřadoval Magrla.

„Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Věřím, že zkušenost a v současné době i kondice rozhodly o zápase. Zlomovým bodem bylo nevyužití přesilovky, kdy nám domácí darovali dva míče a z rychlého útoku jsme dokázali odskočit o tři branky,“ vrátil se trenér Hranic Miroslav Bartoň k vyloučení Padalíka z 53. minuty.

„Zápas jsme si prohráli sami. Na konci jsme nezvládli naši přesilovku, udělali jsme příliš mnoho technických chyb. Nechali jsme si dát několik rychlých gólů, to nás položilo,“ uvedl na webu ČSH trenér Maloměřic Vít Musil.

Cementáři tak po dvou kolech mají plný počet bodů a mohou se těšit na sobotu 21. září, kdy doma přivítají o skóre vedoucí Duklu Praha.

SHC Maloměřice Brno – TJ Cement Hranice 19:25 (11:11)

Nejvíce branek: Jung 5/3, Osoba 4, Erbes 3 – Magrla 8/1, Indrák 6, Cáb 5. Rozhodčí: Opava – Válek. Sedmimetrové hody: 4/4 – 2/1. Vyloučení: 2:2. Diváci: 283.

Fotbalisté Nových Sadů (ve žluto-černém) porazili Všechovice 5:0.
Všechovice klesly na dno, na Nových Sadech dostaly bůra