V sobotu se jediný zástupce klubu pral na závodech v Tvrdonicích. Benjamínek Tomáš Chalupa obsadil vynikající druhé místo. Ve stejný den čtveřice borců odcestovala do Považské Bystrice. Jediné zlato pro Femax zajistil mladší žák Ondra Rác. Souboj o bronz nezvládl jeho bratr Jakub a v kategorii benjamínků vybojoval páté místo. Sedmá místa mají mladší žáci Petr Koubek a Tomáš Kulíšek.

V neděli čtrnáctičlenná výprava odjela do Polska na turnaj „Pokonujemy Granice" v Bielsko – Biala. Opět jediné zlato vybojovala benjamínka Sabina Vítková. O stříbrnou smršť medailí se postarali benjamínci Jan Tománek, Kristýna Pokorná, Barbora Kulhánková, Barbora Janíková, Hana Hadašová a mladší žák Roman Chytrý. Třetí místa urvali benjamínci Ondra Vybíral, Roman Hynčica a mladší žačka Nikol Orságová. Zápas o bronz prohrál Tomáš Hynčica a skončil pátý. Sedmý je Martin Bezděk. Neprosadili se pouze Erik Vybíral a Jan Roth.

Ve stejném termínu měl dorostenec David Šatánek startovat s reprezentací ČR v polské Wroclavi, bohužel zranění z Ukrajiny z minulého týdne mu vystavilo stopku. (oli)