„Zájem o hru na devět jamek se zvyšuje, naopak osmnáctijamkové turnaje jsou méně vyhledávané,“ prozradil prezident GC Radíkov Jaroslav Jiříček.

V lépe obsazeném turnaji se v první výkonnostní skupině (handicap 18,5 – 36) na zlaté pozici umístil Marián Vojtko z GC Ostrava. Domácí Tomáš Goláň skončil třetí. V kategorii začínajících hráčů (handicap 37 – 54) zvítězil ostravský Zdeněk Peřina.

Osmnáctijamkový turnaj pak patřil domácím z GC Radíkov. První skončil Marek Sedlář před Matoušem Sedlářem a Adamem Sedlákem.

V SOBOTU POKRAČUJE BONTON TOUR

Již tuto sobotu pokračuje druhým kolem oblíbený turnaj série Golf Bonton Tour 2018. „Hraje se ve třech výkonnostních kategoriích a letos generální sponzor nově oceňuje také samostatnou kategorii žen a dívek,“ upřesnil Jaroslav Jiříček.

Ti nejlepší se i letos mohou těšit na zajímavé ceny.

„Každé kolo je hodnoceno zvlášť, vítězové tohoto kola získají poukaz na jednodenní zájezd do Polska dle vlastního výběru. Další medailová umístění budou oceněna poháry. Absolutní vítězové celé série se mohou těšit na týdenní pobyty v Řecku, Bulharsku a Chorvatsku,“ dodal prezident pořádajícího klubu.

Druhý Judovíkend v Hranicích se vydařil.
Jana Tomečková úřadovala za repre, další judisté zářili v Praze