Ženy do 1. ligy postoupily v minulém roce a jako nováček mezi dvanácti ostřílenými týmy skončily na výborném čtvrtém místě. Družstvo nastoupilo ve složení Alžběta Jeřábková, Lenka Sedláčková, Martina Šauerová a Linda Hřičišťová.

Mužský tým, který v celostátní 1. lize bojuje již pátým rokem, vybojoval skvělé třetí místo. V sestavě René Čmiel, Pavel Veverka, Martin Vymětal, Dalibor Manďák, Martin Bodinger, Karel Pikna a Ondřej Žůrek odehrál výborné rány na všech jamkách.

Umístění a výsledky týmů žen i mužů jsou příslibem do dalších tří kol, která jsou na programu ve dnech 26. - 28. července na hřišti GC Ypsilon v Liberci.

GOLF V RADÍKOVĚ POMÁHÁ

Na golf do Radíkova nemusíte vyrazit pouze v rámci celostátních soutěží. Klub a Nadační fond Modrý hroch pořádá v pondělí 17. června charitativní turnaj pro desetiletou Kristýnku z Ústí u Hranic, která trpí od narození svalovou distrofií.

Startovné z akce bude využito na zakoupení ortotického oblečku. GC Radíkov během loňského charitativního turnaje vybral 18 669 Kč na podporu dětského rehabilitačního oddělení Nemocnice Hranice.

Kristýna Podjuklová (č.11) na vodním příkopu při závodě na 2000 m překážek
Mládež SK Hranice je vidět v atletických soutěžích družstev