Ve stejné kategorii se dvakrát podařilo dostat se do finále i Janu Košárkovi, který si vybojoval čtvrté a šesté místo v Opavě. V Brně se umístil těsně za finálovou osmičkou na devátém místě. V této, pro hranické jezdce nejpočetnější kategorii, se dále představil Pavel Machanec, který si vyjel v Opavě páté místo, dále se umístil na devátém a desátém místě. David Košárek, skončil šestý, desátý a jedenáctý.

Finálový úspěch si připsal na své konto i Lukáš Pastorek, který se v kategorii B 9/10 letos potýká s nejpočetnějším polem jezdců. V této kategorii sjíždí na každé závody přes čtyřicet závodníků. I přesto se Lukášovi podařilo na brněnské dráze vybojovat krásné páté místo. V Opavě ho z bojů o finále vyřadil pád hned po startu ve čtvrtfinálové jízdě a ve druhém závodě se umístil na desáté pozici.

Dalšími jezdci byli v kategorii Cruiser Mirek Guráš a Jiří Smékal. Mirkovi se lépe dařilo v Opavě, kde si v obou závodech dojel shodně pro jedenácté místo, v Brně skončil patnáctý. Jirka si v Opavě vyjel dvanácté a třinácté místo, v Brně se neprobojoval do semifinálových jízd.

Nejmladší jezdec oddílu Tobias Trunda (B 8) se v letošním roce pomalu začíná probojovávat do postupových jízd, ze kterých mu nakonec v těchto třech závodech vyšly čtrnácté, sedmnácté a 21. místo. V hranickém dresu se představil na těchto závodech i Šimon Guráš (B 9/10), který v letošním roce zaznamenává lehčí zlepšení, bohužel na postupy ze základních jízd to stále nestačí.

Hranický judista Roman Hynčica uspěl v barvách české reprezentace v Maďarsku
Reprezentanti z Judo Hranice dovezli medaile z Maďarska
Děti z mateřské školky ve Skaličce si užívají tento týden Lesní školku v Nihlovském lese.
Děti ze Skaličky poznávají přírodu v přímém přenosu