Měl čas si dostatečně připravit útok, vytvořil si spoustu šancí a po pěkných akcích překonával brankáře Olomouce. Po dvou třetinách si Hranice vytvořily takový náskok, že už bylo o vítězi zápasu jasno. Brankář Hranic Duong měl v zápase jen velmi málo práce, ale dvě minuty před závěrečným hvizdem, byl přeci jen překonán, když po špatné rozehrávce Teiwazu se řítil samotný olomoucký hráč na brankáře Hranic a nemýlil se.

FbŠ Teiwaz Orel Hranice B – Tempish FBS Olomouc C 12:1 (5:0, 3:0, 4:1)

Branky a asistence Hranic: Novosad (Hloch), Konečný (Novosad), Hloch (Konečný), Mikel (Konečný), Andrýsek (Novosad), Konečný (Hloch), Andrýsek (Drozd), Drozd (Janda), Konečný (Hloch), Cáb (Baďura), Baďura, Konečný (Mikel).

Ve druhém zápase se Hranice střetly s daleko těžším soupeřem, a to FBK Olomoucí. Za mužské béčko pravidelně nastupují mladí junioři a právě junioři už nastoupili ke svému čtvrtému zápasu v jeden den. Teiwaz byl sice častěji na míčku než soupeř, ale Olomouc poctivě bránila, byla důraznější a nepouštěla Hranice do vážnějších šancí.

FbŠ Teiwaz Orel Hranice B – FBK Olomouc 2:6 (0:1, 0:3, 2:2)

Branky a asistence Hranic: Mikel (Konečný), Mikel (Andrýsek).

Sestava Hranic: Tiep Duong Ngoc – Tomáš Ševčík, František Konečný – René Mikel, Marek Hloch, Lukáš Novosad, Martin Janda, Denis Drozd – Tomáš Andrýsek, Stanislav Cáb, Jaroslav Baďura, Marek Vraj, Petr Krčmář.

Autor: PETR DADEJ