V kategorii Cruiser 30+ se představil Libor Bárta, který po rozjížďkách postoupil rovněž do finále, kde si nakonec vybojoval pěkné 5. místo. Ostatní jezdci se postupně probojovali do malého finále, kde si nejlépe počínal nejmladší Honzík Frankovič, který si v kategorii B-8 vyšlapal 2. místo a celkově tak bral body za 10. místo. Stejně si počínal i Noel Vaughn B-9, který se umístil na shodné 10. pozici. Ondřej Kovář B-13 se umístil na celkové 12. pozici a jeho mladší sestra Klára Kovářová si v kategorii B-10 vyjela 13. umístění.

V neděli se jel na stejné dráze druhý závod Moravské bikrosové ligy. V něm se nejlépe vedlo Honzíkovi Frankovičovi, který vyhrál všechny své základní rozjížďky a postoupil rovnou do finále A, ve kterém se umístil na skvělém 3. místě. Do A finále se probojoval i Jan Křištof v kategorii Elite a nakonec zde bral 8. místo.

Pavel a Martin Machancovi, kteří soupeří letos ve stejné kategorii B-13/14 si vyšlapali postup do finále B, ve kterém byl úspěšnější mladší Pavel a skončil na 3. pozici, celkově tak bral 9. místo a hned za ním na místě čtvrtém dojel Martin, kterému patřilo celkové 10. umístění. Noel Vaughn se po základních jízdách zařadil do finále C, kde dojel na 6. místě a celkově tak skončil osmnáctý. (bmx)