Zdejší grilovací terasa, vyhlášená mezi turisty díky malebnému okolí s výhledem do údolí a specialitám místních kuchařů, se právě v sobotu slavnostně otevře návštěvníkům a v rámci akce Vítání léta nabídne pestrý program s ochutnávkami.

„V 11 hodin začne ukázka porcování dvou velkých halibutů, čerstvě vylovených z moře, kterou povede Kamil Kneslík z Makra. Naši kuchaři z naporcovaných halibutů následně připraví různé grilované speciality. Připraveny jsou i degustace nových vín ročníku 2016, značkových rumů a zmrzliny, zájemci si mohou vyzkoušet výrobu valašských frgálů s našimi pekařkami nebo využít testovací projížďky na segwaích. Během dne zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka," láká šéf hotelu Horal Marek Bača.

Obchodní dům.
HP TRONIC rozdělí nejvyšší roční odměny za posledních pět let

Halibuta ochutnají gurmáni na různý způsob a to jako tatarák nebo na grilu s lilkovým pyré, s koriandrem a chilli papričkou nebo na chřestovém ragú s rajčaty. Pro zpestření kuchaři přidají i grilované kalamáry s bylinkovou nádivkou a tomatovou omáčkou a grilovanou chobotnici s marinovaným chřestem.

Terasa na Horalu bude do konce června otevřena příležitostně podle počasí, o prázdninách bude nabízet grilované speciality pravidelně každý víkend.

VALACHY DUATLON
VALACHY DUATLON přilákal téměř 500 závodníků, vyhrál Filip Lužný