Kromě toho zde můžete na velkoplošné obrazovce sledovat sportovní přenosy. Na své si zde přijdou ale i gurmáni a zvláště milovníci pizzy. Kotelna se podle slov provozní Hany Remešové pyšní tím, že jako jediná v Hranicích dává pizzu do pece z lopaty.

To mohu potvrdit, protože jsem si to sama vyzkoušela a není to žádná legrace. Vyžaduje to hlavně rychlost, aby se pizza při výrobě neprotrhla, protože jinak ji můžete vyhodit. Je to totiž výhodnější, než čistit pec od vyteklých surovin.

Menu se podává od 11 do 14 hodin a stojí 55 korun. Mimo tento čas si můžete dát třeba jednu ze 36 pizz – kromě klasických jsou v nabídce pizzy pro Kotelnu příznačných názvů jako Čertice, Hnědé uhlí či Lopata. Labužníci ocení speciality jako Kotelníkův sen, což jsou prsa (kuřecí) s ananasem a dvěma omáčkami. Nebo žraloka v několika úpravách. Nebo Řízek topiče Karla.

„Nejvíce si lidé dávají smažená jídla a hodně také kapsy,“ konstatuje Hana Remešová. K dobrému jídlu patří pivo – v Kotelně čepují Radegast, Pilsner Urquell a Birell. Kotelna také nabízí několik příležitostí k pobavení. „Hraje se zde bowlingová liga, rozjíždí se squashová liga a od října zde začnou taneční večery,“ shrnuje Hana Remešová. Můj tip: na chuť doporučuji smažené cibulové kroužky nebo tyčinky pizza s nivou.