Zdejší hotely Lanterna, Horal a Galik nenabízejí jen možnost věnovat relaxační dovolenou, ale také řadu dalších zážitků. „Věnovat můžete také třeba degustační menu či romantickou večeři v restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna, masážní proceduru spojenou s návštěvou termálních bazénů nebo stále populárnější Wellness den pro zdraví,“ vypočítává mluvčí resortu Valachy Martina Žáčková.

Právě Wellness den pro zdraví je v posledních dnech mezi nabízenými dárkovými poukazy hitem. „Jeho prostřednictvím věnujete celodenní pobyt v moderním relaxačním centru Wellness Horal v hotelu Horal, který zahrnuje masáž, celodenní neomezený vstup do termálních bazénů, kardio fitness i saunového světa a čtyřchodové fitness menu k obědu či večeři. Wellness den pro zdraví je tak příjemným kompromisem mezi standardní masáží a vícedenní dovolenou. Nabízíme ho ve všedních dnech, kdy je velkou výhodou menší počet návštěvníků a tím i mnohem větší klid na relaxaci. Zajímavostí je, že masáže ve Wellness Horal provádějí zkušení exotičtí maséři například z Thajska, Srí Lanky a Filipín. Navíc několikrát denně v saunovém světě nabízíme také jedinečné saunovací ceremoniály,“ doplňuje Martina Žáčková.

Dalším velmi oblíbeným tipem je Relaxační neděle ve Spa hotelu Lanterna. Jde o cenově zvýhodněný pobyt na jednu noc z neděle na pondělí s večeří, snídaní a neomezeným vstupem do hotelového relaxačního centra L-Spa. Od Nového roku bude součástí i neomezený vstup do všech prostor Wellness Horal.

Pro páry může být atraktivní volbou zvýhodněný pobyt Valentýnské hýčkání ve Spa hotelu Lanterna, který zahrnuje romantickou večeři, valentýnské překvapení i relaxační procedury. Děti může potěšit třeba vstupenka do termálních bazénů Wellness Horal.

A pokud si nejste jistí, čím konkrétně byste se zavděčili, můžete pořídit poukaz v předem zvolené nominální hodnotě. Obdarovaný si tak sám vybere, za co voucher „utratí”. Podrobnosti na www.valachy.cz.