Akce k zahájení grilovací sezóny na terase hotelu Horal tradičně nabídne tradičně pestrý gurmánský program. „Zahájení grilovací sezóny je u nás vždy spojeno se zajímavým tématem. Po porcování mečouna či tuňáka chystáme letos další atraktivní ukázku porcování velké mořské ryby, tentokrát halibuta," láká šéf hotelu Horal Marek Bača.

Ukázka porcování halibuta začne v 11 hodin. Kuchaři maso následně využijí k přípravě grilovaných i jiných specialit. Hosté tak budou moci ochutnat například tatarák z halibuta, polévku z červené řepy s pečeným halibutem nebo různé variace grilovaných pokrmů.

Připraveny budou i ochutnávky vín, ciderů, sýrů a zmrzlin, ukázka výroby čokoládových pralinek z produkce hotelu Galik a také oblíbená frgálová manufaktura s možností vyzkoušet si výrobu frgálů. Během dne zahraje cimbálová muzika Polajka. Pro děti budou připraveny animační programy a půjčovna segway nabídne ukázkové testovací projížďky.

Milovníci golfu mohou navíc návštěvu Vítání léta akci spojit s dalším programem na blízkém Golfovém hřišti Horal, kde se bude po celý den konat testování holí a od 17 hodin soutěž o nejdelší odpal.

Terasa na Horalu je vyhlášeným letním cílem turistů i cyklistů díky poloze u cyklostezky Bečva, nabídce krajových specialit, posezení s výhledem do údolí a o prázdninách navíc pravidelným víkendovým grilováním. Po zahájení grilovací sezóny bude v dalším období do prázdnin na terase probíhat provoz dle aktuálního počasí. O prázdninách se pak griluje každý víkend a na středy se opět chystají podvečerní posezení s živou muzikou.
www.horal-hotel.cz

Terasa hotelu Horal.

Program Vítání léta na Horalu

Porcování halibuta (Kamil Kneslík, Makro – v 11:00)
Grilované a další speciality
Degustace vín, ciderů, sýrů, zmrzlin
Řízené degustace rumů Havana
Frgálová manufaktura
Pralinky z produkce hotelu Galik
Animační programy pro děti
Testovací projížďky na segwayi
Cimbálová muzika Polajka
Akce probíhá od 10 do 16 hodin, hlavní gastro program s porcováním halibuta a cimbálovou muzikou začne v 11 hodin.