„Vyrazili jsme na nejvyšší místo Moravy a tam jsme s kamarády muzikanty zazpívali Tichnou noc. Udělali jsme to jen tak, abychom udělali radost sobě i ostatním,“ uvedl za pořadatele festivalu Daniel Kašpar.

„Pro přítomné turisty bylo hudební vystoupení příjemné překvapení. S klukama z O5 a Radeček se fotili a házeli nám do futrálu drobné, ať prý máme na grog,“ dodal s úsměvem Kašpar.

Ilustrační foto
Potřeste bezem, poklepte na kurník, vypusťte lodičky. Vánoce jsou tady :-)

Hudební přehlídka Koule fest se letos na podzim nemohla uskutečnit kvůli epidemii koronaviru. Pořadatelé se ale nevzdali a během pěti listopadových a prosincových víkendů odvysílali živé koncerty kapel alespoň online pod hlavičkou Koule stream. Dohromady vystoupení sledovalo přes sto tisíc lidí.

„Poslední koncert odvysíláme v sobotu 26. prosince, kdy společně s kapelou Trocha klidu vyhlásíme taky výherce všech soutěží, které v tuto chvíli na našich sociálních sítích běží“, pozval na závěr online festivalu Vít Komárek.

Hudebníci ze Šumperka a Zábřeha pořídili z vystoupení na Pradědu záznam včetně dronových záběrů a jako vánoční dárek video umístili na YouTube. 

Zdroj: Youtube