Nejen děti z Hranic, ale i z Opatovic či Všechovic tak téměř dvě hodiny svými vystoupeními rozzářily zámeckou dvoranu, ve které se také letošní ročník konal.

Za velkého zájmu veřejnosti se v nádherném pátečním odpoledni představily například mažoretky Poupata, orientální tanečnice z Opatovi či hudební klub ze Všechovic. Na závěr se v rámci disciplíny zvané agility předvedla dokonalá spolupráce psa a jeho pána.

„Asi největší aplaus ale sklidilo vystoupení v breakdance," uvedla po ukončení projektu ředitelka DDM Hranice Blanka Šturalová, která byla z celkovým vyzněním akce velice spokojená.

„Jedná se vždy o prezentaci kroužků, kterým se děti v Domečku věnují. Ty se předvedou rodičům, kamarádům a známým. Na takovou akci se vždycky přijde podívat lidé ve velkém počtu," dodala ředitelka.

Jak dále upřesnila, prezentační akce se pořádá vždy jednou za dva roky. Menší i větší děti tak nejen svým blízkým ukázaly, jakým dovednostem se v kroužcích za uplynulé období přiučily.

Asi největší aplaus ale sklidil brakedance. kromě sportovních a uměleckých vystoupení si příchozí mohli prohlédnout také výrobky rukodělných a výtvarných kroužků. Ty byly k nahlédnutí na doprovodné výstavě.